Kampanja BNV „Bosanski, jer smo Bošnjaci“

Ostavite komentar


  1. Da imate samo „blokadu“ 18 rukopisa udžbenika , bilo bi dobro , nego imate blokadu kao i svi narodi u Srbiji – mentalnu !
    Svi tvrde da su ugroženi i ne mogu da ispolje svoje „nacionalno biće“ a niko da ispuni svoje ljudsko biće ! A , to je i najteže … Svi gledaju /političari/ da se „ogrebu“ o državu i osvoje nekakve pozicije a ne gledaju narod kako im živi ! Evo vam cela Srbija a ne samo Sandžak, koji pripada Zlatiborskom i Raškom okrugu pa rešite probleme svih naroda – ako ste sposobni a ne samo uka i buka ! Rešićete probleme udžbenicima – kojim i ko će ih napisati – vaši naučnici iz medresa , Meke i Medine ? Nego , jašite na ledjima muslimana iako i oni gladuju – kao i svi ostali u Srbiji ! Blago njima sa vama – kao i nama sa „našima“ !
    „Srbija do Tokija – Sandžak do Pekinga“ ! Ta , hajte , molim vas !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.