Kancelarija za KiM: Na zidu ambulante u selu Suvi Do kraj Kosovske Mitrovice ispisan grafit OVK

Ostavite komentar


  1. Pun Beograd grafita o povratku vojske na KiM, ratnim zlocincima, ruskim zastavama i slova Z, na severu KiM takodje slicni grafiti i to ne smeta ovim ratnohuskscima i licemerima iz kancelarije?

  2. O neeee …. ajmo sada neki prigodan grafit tipa vojske i vracanja… ups to je ipak rezervisano za zidove po Srbiji

  3. A mamutski grafiti “ Kad na Kosovu srpska vojsk stigne^ ( kad vrba rodi grozdje) koe poplavljaju beogradske ulice , nikom nista, jel ‘ da?

  4. Ovi grafiti su ispisani od strane ljudih koji vode kancelariju, da bi toboze nesto rade za Kosovo. Oni imaju i spisak lica koji su to uradili po nalogu vrha Srbije.
    Vracanje vojske Srbije nikad nece biti. Ko ima visak dece ili nemocni protiv zakona, oni ce ih slati. Dok rukovodeca vlast sigurno nece ih slati jer znaju da njihova deca nece se vratiti ziva kuci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.