Kancelarija za KiM oglasila se tek kad je zatvoreno Rakićevo gradilište

Saopštenje povodom zatvaranja sprskih gradilišta u severnom delu Mitrovice

Ostavite komentar


  1. Kancelarija za Kosĺvo i Metohiju nema potrebe da postoji jer nema nikakvu svrhu osim da trosi novac nas poreskih obveznika.Moji prijatelji i ja se pitamo sta je navedena kancelarija na celu sa Petkovicem dobro ucinila za nas narod naKiM osim sto je njen glavni davao saopstenje za saopstenjem u nedogled tako da je onima sto su ga slusali bas dosadio

  2. Svasta ,odakle njemu da gradi …ne brukajte se to je novac ovog naroda ovdje pa bi najbolje bilo da cutite to je sramota.

  3. За које социјалне компоненте, кад станове деле онима који су уз власт и који имају јакуууу везу, као и посао и све остало.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.