Pripadnici ROSU se povukli iz Štrpca: Iz opštine izneta oprema i dokumentacija

Ostavite komentar


  1. A sada sve ovo isto u „presevskoj dolini“. Ima sasvim dovoljno pripadnika Zandarmerije.

  2. I gde su sada srpske snage bezbednosti da zastite narod?! Ko ih je deinstalirao?! Dok je bivsa vlast bila ROSU nije smeo ni da prismrdi na sever KIM. Kakav je to bolji zivot briselski sporazum, potpisan od strane Vucica i dacica , doneo Srbima na KIM?! Evo, vidimo kakav!

  3. Mi kao ‘apsimo’.. Vi kao „kukate“… Drz’te nas.. da vas ne bijemo…

  4. Ugrožen vam šverc-komerc pa se žaliti, ali stigao vam je Radoičić, obučen u maskirnu majicu kao ,,supermen,,, u pomoć nema brige.

  5. Nemojte brigati, Vucic se stara, zstititi ce on Srbe, kao i mnogo puta do sada.

  6. Ustaljene fraze i pamfleti za lokalnu upotrebu ,gde Rosu “ maltretira srbe..“ dok se na terenu konfiskuju kamere nelegalno i nezakonito instalirale paralelne strukture koje se bave kriminalom i finansirane ,podrzane iz Srbije..sramota je to sto Srbija radi na Kosovu..dosta je bilo..

  7. Uvek neko hoce Srbe da dira, a oni fini, dobri, dobronamerni kao Strumpfovi.

  8. Dvoje osnovaca dozivelo nervi slom kad su ljudi u crnom sa masinkama upali jer su prepoznali dvojicu nekad UCK sada ROSU koji su im masakrirali oceve. Ali mi u Beogradu to ne vidimo. Seirimo sto Vucicu lose ide, pominjemo Radoicica, i skoro da smo srecni sto se ovo zbiva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.