Kandić: Vučić sam sebe demantuje jezikom nekadašnjeg Vučića

Nataša Kandić, osnivačica Fonda za humanitarno pravo, za Danas

Ostavite komentar


  1. Samo velike ličnosti kao g. Kandić mogu i umeju da govore jasnim jezikom. To je uradio i Triša Kaclerovic u drugoj Konferencije Socijaldemokratskih Partija Evrope, u Kintalu (Bern) 1916 (Izvestaj je publiciran u Berner Tagwacht 1915, u majskom časopisu. U Beogradu publicirano 1953, Cimervaldska Konferencija i apel …).
    Prikrivanje činjenica genocidalne politike od bilo koje strane počinjeno,
    „JE VEČITO SRAMNA RADNJA“.
    Poštovanje g Kandić, takodje poštovanje i za
    g. Trišu Kaclerovica.

    1. Sve bi to bilo uredu da gospođa Kandić ima isti stav prema svima, a ne samo da krivi srpski narod.

Ostavite komentar


Društvo

"Ukoliko ne znate, ovi teški metali su direktni uzročnici kancera": Poslanica iz Bora odgovorila novom direktoru "Srbijašuma" 7

„Ukoliko ne znate, ovi teški metali su direktni uzročnici kancera“: Poslanica iz Bora odgovorila novom direktoru „Srbijašuma“

Na izjavu novog direktora JP "Srbijašume" Krsta Janjuševića da u blizini svih rudnika u Srbiji, uključujući i Bor i Majdanpek, nije zabeleženo zagađenje zbog proizvodnog procesa i da je zagađenost vazduha u Boru na, kako je istakao, "istorijskom minimumu", reagovala je narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) iz Bora, Irena Živković, da on svesno dovodi u zabludu građane Srbije, ali prvenstveno Borane o zagađenju kojem su izloženi i to svakodnevno.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.