„Kao nekada kod Staljina“: Reakcije na Vučićev govor koji je prenosilo 48 TV kanala

Ostavite komentar


  1. Vučić je između ostalog rekao da će Amerika i Kina u narednih nekoliko godina pronaći lek za rak. To pokazuje do koje mere on nije informisan o toj tematici. Lek za rak nikada neće biti otkriven, zato što su oni pametni i uvek su za korak ispred medicine.

  2. Ja ga nisam gledao.
    Ko ima stomak za njegove manipulacije, neka ga gleda i sluša.

  3. Neverovatna kolicina energije se trosi u Srbiji na prazne price,izjave,reklame kojecega preko bezbroj televizija,radija,novina-ukratko,u jednom buvljaku od 5 miliona ljudi sa 150 stranaka i pokreta na budzetu.Ogroman nered gde je svako neki faktor,ustvari poencijalni ili aktivni lopov i tragač za gotovinom.U toj sredini nije tesko pokrasti bilo kakve izbore,ako si u vrhu mehanizma prinude.

  4. Zahtev REM-u?Odgovor se zna.
    Ne znam više o kakvim zakonima i paragrafima se piše?
    „Zakon“ je govorio(lagao) na 48 TV.O čemu pričamo?

  5. Dobro je sto nemoze da upravlja satelitskim programima.Uostalom ima i dobrih knjiga,posete prijatelja i rodbine,setnje U prirodi i tako neke korisne stvari sa kojim se moze pametnije potrositi satipo vremena od svog zivota.Ali da je to satipo on je svaki dan na TV da hoces da ga gledas uzece ti najmanje mesec dana godisnje tvog slobodnog vremena.Verujem ne provede toliko vremena sa familijom ko na TV, dosadnijeg politicara nema na svetu.

  6. „Kao nekada u SSSR, kod Staljina“, da se razumemeo nisam za AV, ali ovo je baš, baš preterano

  7. Priznajem da mi uopšte nije bio dosadan . Zato što nisam uključiv’o nijedan od tih 48 kanala . Baš u to vreme odgledah neki vestern , drugi ili treći put . Ne beše mi dosadan ni film iako sam ga gledao ranije .

  8. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas susretu „Zapadni Balkan i EU“, kao i sastanku lidera o Planu rasta za Zapadni Balkan.

    U toku je panel diskusija lidera, na kojoj učestvuju Vučić, premijer Crne Gore Milojko Spajić, premijer Albanije Edi Rama, premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti, premijer S. Makedonije Dimitar Kovačevski.
    Ovu vest prenosim u originalu iz režimskog B92 što bi trebalo da znači da je istinita. šta je za mene čudno u ovom izveštaju? Čudno mi je što se za pregovaračkim stolom nalaze premijeri iz svih zemalja samo je iz Srbije predsednik. Pitam se da li je to normalno? Zapitajmo se šta ovo govori o našem predsedniku i o njegovom poverenju u našeg premijera? Nije nevažno da se zapitamo i šta drugi misle o našoj zemlji Sbiji i našem predsedniku. Možemo li „malko“ da razmišljamo o onom pojmu „autokrata“?

  9. Lako je to sa tv (pa neka je i 480 tv kanala), daljincem itd ali šta ćemo sa tim što oko 75% (25% redovnih + oko 50% neglasača – glasača za postojeće stanje) ne želi da „menja kanal“?!

  10. Moze da njegov govor prenosi i sto tv kanala nije mi palo na pamet da slusam njegove „Bla,bla,bla“ bajke.Kao po obicaju petlja se u ono sto nije njegova nadleznost pogotovo mi nije logicno da se u ekonomiju petlja osoba koja nema ni dana staza.

  11. Ovom je sve lošije, zašto mu neko od njegovih saradnika to lepo ne kaže? Kakvi ste vi prijatelji? Pozdrav iz Vojvodine

  12. Mi normalni Smo ili nesposobni..ili ne moćni..ili tupi..ili kukavice kada ne umemo da zaustavimo sve više rastući fašizam u Srbiji .
    Znači idemo ka Gradjanskom sukobu!!!!!!!
    Jer ovaj se mora skloniti sa.vlasti milom ili našom Narodnom Silom!!!

  13. Nekad su bili zvučnici na trgovima sada se to još ne koristi … očito još to ne treba

  14. Pink ne gledam budalastine ne slusam ovo je pravi cirkus bruka cime se bqvi lazima preterao bas.

  15. Znate kako se na srpskom jeziku piše Expo 2027. = Vašar.
    Sada se postavlja pitanje: dal za vašar zadužiti i naše praunuke?

  16. Vuci.c i SNS nemaju buducnost jer EU nema mesta za staljiniste.
    Opozicija ima buducnost.

  17. Vučić je Srbiju uveo u indukovana komu. Koristiti slogan „Skok u budućnost“ u zemlji opšte zapuštenosti društva, nreda, anarhije, teške depresije ulice, govori da je on potpuno izgubio kontakt sa realnošću… Užasan pad bi bolje odgovarao onom što nas čeka. Čovek je opasno LUD.

  18. Gledao bih ga samo ako slomi nogu, ili obe. Nije lepo radovati se tuđoj nesreći ali ja sam samo običan, normalan, čovek, sa običnim, skromnim željama.

  19. Aman , pustite gospodara da gospodari.
    Sta ce Srbima sloboda i demokratija kada ona ne podrazumeva diktaturu i anarhiju.

  20. Ne treba da plaćamo tzv nacionalne frekvencije jer to su samo vučićeve ! Dosadio je i bogu i svetu sa lažima !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.