U hotelu „Panorama“ tokom novogodišnjih praznika vrvelo je kao u košnici. Za doček Nove 2014. objekat je bio maksimalno popunjen, a prema dosada ugovorenim aranžmanima i interesovanju koje vlada za zimski boravak i rekreaciju u jedinom hotelu na Zlataru, odlična poseta očekuje se sve do kraja januara, sa popunjenošću smeštajnih kapaciteta od preko 70 odsto.


– Ponosni smo što nam se gosti vraćaju, a njih je najviše iz Beograda, Vojvodine i Crne Gore, a sve smo atraktivniji i za turiste iz centralne Srbije. U ponudi je i zanimljiv program za studente i omladince, koji će tokom zime, zahvaljujući saradnji sa organizacijom „Srbija za mlade“, preplaviti Zlatar. Njih oko 250 boraviće u „Panorami“, a 120 u privatnom smeštaju, ističe Ivana Novaković, upravnica „Panorame“ i direktorka TSC „Zlatar“, javnog preduzeća koje od maja ove godine gazduje hotelom na Zlataru. Ona kaže da, najviše zahvaljujući opštini koja je objektu sa 220 ležajeva udahnula novi život investirajući u njegovu adaptaciju i nabavku opreme blizu 50 miliona dinara, Zlatar više nije zaboravljena planina zakatančenih hotelskih zdanja.

U poslovodstvu „Panorame“ najavljuju i da će trenutne cene aranžmana ( pun pansion po osobi kreće se od 2.345 dinara u trokrevetnoj do 3.505 u apartmanskom smeštaju, od 20. januara biti snižene za oko 20 odsto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari