Karanović: Podržaću sve što je pozitivno, ali se bojim da je ovde najveća stvar da nastavite da dišete

Ostavite komentar


  1. Miro, ti si heroj, ne zasluzuje te ovaj narod. Za njh si ti samo…znas vec. Cast manjini

  2. Nisam gledala Grbavicu, ali sam dozivela ratno Sarajevo. Izasla sam posle tri godine zarobljenistva jer iz grada nisam mogla pobeci. Suprug mi je poginuo za vreme jednog od laznih primirja, deca pobegla jos na pocetku rata. Biti pravoslavac u vreme rata u Sarajevu je nesto sto nikome ne bih pozeljela. Zatvoreni u gradu koji su Alijini vojnici zatvorili zato da bi od tog nekada divnog grada, napravili zrtvu. Za nas koji nismo muslimani S. sloboda je bila u brdima oko Sarajeva, a nismo mogli otici zbog Alijinog zahteva da se grad ztvori. Za nas je sloboda bila „Negde, tu iza duge
    ptice su, znaj
    ptice su iznad duge
    zasto ne mogu ja

    I ako srecne ptice lete
    iznad duge
    zar ne mogu ja.
    Gospodjo Karanovic uz sve duzno postovanje prema vasoj glumackoj karijeri, moram Vam reci da bi mnogo bolje bilo da se ne bavite politikom. Za mene, koja sam izgubila sve, bas sve u Sarajevu, ostali su samo grobovi nekada dragih ljudi, bilo bi sramota da me proglase za pocasnog gradjanina Sarajeva, grada koji ima tako mracnu proslost i sto je jos gore Sarajevo je sada grad sa stanovnicima punim mrznje prema svemu sto je Srpsko i Hrvatsko. Sredite Vi gopodjo Karanovic misli o samoj sebi, pa onda pricajte o politici, ratu i Sarajevu.

    1. Lazes Majo. Svako ko je htio izaci je izashao, cak i Bosnjaci mada su bili pod vojnom obavezom. Takvi kao ti ili su bili peta kolona koja je imala zadatak, ili je cuvala svoje i onih cheta sto su otishli u planine. A mrznju kako vidim gajite vi a prebacujete je na grad koji je bio pod dbnevnom porcijom par hiljada granata svaki dsan. Svaka vam cast na opisu. Vi ne samo da niste pocasni gradjanin Sarajeva, vi ste pocasni gradjanin nicega. Gospodja Karanovic je u odnosu na vas heroj i covjek, sto vi zasigurno niste.

    2. Cuj Alija zatvorio Sarajevo. Pa gdje su onda ti zatvoreni srbi. Aha, nakon rata otishli jer Sarajevo vise nije multi-kulti. Bili ste rekli da cete se vratiti sa brda za tri dana. Nesto se oduzilo.

    3. Vasa izmisljena prica nista ne menja,Mira je VELIKA VI ste samo virui proslosti!

  3. Svaka čast Mirjana!Velika umetnica a i čovek,hrabra pre svega što je osobina koja manjka na ovim prostorima!Sve najbolje u životu i glumačkoj karijeri i hvala ti što si takva!

  4. Snimanje filmova u kojima se samo jedna strana proglašava žrtvom, a druga strana potpuno ignoriše je propaganda. Ne sporim zločine nad muslimanskim stanovništvom u Sarajevu, genocid u Srebrenici, ali mi je krivo jer se o silovanim srpkinjama, odsečenim glavam Srba, pobijenoj srpskoj deci ne govori, ne snimaju filmovi, oni ne postoje ili se smatraju žrtvama Miloševića.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.