Karapandža: Siniša Mali je doktor koliko i Doktor Dre ili dr Nele Karajlić

Ostavite komentar


  1. Sad je pravi čas za profesore da se pridruže naprednjacima. Oni koji su se ranije pridružili, prodali su se jevtino. Do 4. novembra, i malo posle toga, profesor koji će da porekne činjenice može da očekuje dobru naknadu.

  2. Hahaha pa dal stvarno mislite da narod ne zna za vas los softer za koji ste hteli da uzmete milione i ko je tome stao na put!? I sad zbog sujete pljujete coveka. Sramota!!!

  3. Sve je više botovskih komentara u Danasu. Znači da su i dnevni list i portal sve čitaniji. Šteta samo za botove što ta čitanost ne doprinosi njihovoj pismenosti. Niti obrazovanju. Zato i misle da mogu da komentarišu univerzitetske profesore. Možda da upišu neku večernju školu, pa da onda probaju… Mada, „krezuba“ Srbija, ionako misli da postoji samo 20 slova u abecedi. A i ne verujem da će etička komisija preko noći da skupi hrabrost i proglasi Malog za plagijatora, tako da će, verovatno, na vratima Rektorata, 4. novembra, biti samo pojačano obezbeđenje.

  4. Siniša Mali je žrtva političkog progona, i ovakvi potezi Karapandze su potezi očajnika. Siniša Mali je sprečio da Karapandža ošteti Komercijalnu banku, a pošto se iza svakog napada na vlast krije frustracija opozicije usled sprečenosti da ostvari neku milionsku finansijsku dobit, a dr Siniši Malom poručujemo da na isti način nastavi da štiti finansijske intere države Srbije, i da se ne obazire na ovakve ispade pojedinaca.

  5. Raša preko firme CIF pokušao je da Komercijalnoj banci proda softver za 2 miliona evra. Siniša Mali ga je zaustavio, jer se softver pokazao kao loš. Ne širi laži o Siniši.

  6. Ne razumem ovo pisanje. Komisija postoji i utvrdiće šta je prava istina. Osuditi nekog pre nego što se utvrde činjenice je pravi zločin.

  7. O Karapandzi svi sve znaju. Oni koji treba da znaju. Samo njegovo ime govori dovoljno. Da Siniše nije bilo da spreči katastrofu bili bi smo sada svi u velikom problemu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.