Karić tužio KRIK, tvrdi da je zbog njih pod sankcijama EU i američkog Trezora

Ostavite komentar


  1. Gospodine Kariću vi se predstavljati kao uspešan biznismen. Šta ste vi proizvoditi u Srbiji? Dali iko zna za neki vaš proizvod osim o ih lopata i kampova sa Kosova? Kako to da uspevate raditi samo tamo gde se možete povezati sa ljudima na visokim političkim položajima? Koliko zaposlenih imate te ste stekli tako veliki imetak? Da išta znate i da ste imalo patriota ne bi vam na pamet palo da grafite u Makiškom polju.

  2. Ma oni su krivi, a ne ti i familija. Ko vam je kriv kad imate lepljive prste, u Srbiji to može ali ima gde ne može. Što se bre Bogoljube nisi raspitao…

  3. Jeli to „onaj biznismen“koji je pravio lopate i grabulje i imao svoj orkestar pa odjednom postao ugledni privrednik.A porez za mobilnu telefoniju?E Srbijo sta si docekala.

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.