Karić: U subotu dolazim u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Nadam se da će Nikolić naći vremena u svom gustim rasporedu putovanja po svetu i skoknuti do aerodroma da sačeka Bogoljuba. Uostalom, zahvaljujući njemu je i oslobodjen. Pitam se samo, koliko li je koštala ta kafica koju su nedavno popili u hotelu Moskvi u kome su sasvim slučajno obojica odseli.

  2. I sada ćeš naravno za uzvrat da podržiš AV kao jedini pravi izbor i jedinog lidera koji je uspostavio vladavinu prava i nezavisnog sudstva ! Koji ste vi šljam pa to je neopisivo!!!!!!!!!

  3. Za shta li ce se kandidovati……????………i za koliko glasova su se dogovorili da ima na tim izborima….???..5%…15% …..23%….???

  4. Svečani doček organizuje toma-diploma ispred crkve pokajnice,a u Bajčetini!-Ispod plavog šatora služiće se samo domaća brlja, a la mega trend!-Peva Radiiiiša!

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 9

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.