Karleuša povodom skupljanja novca da ne nastupi na Roštiljijadi: Pevaću i niko me neće zaustaviti 1Foto: BETAPHOTO/ MILOŠ MIŠKOV/MO

Pevačica Jelena Karleuša oštro je reagovala na vest Danasa da Pokret za Leskovac skuplja novac kako bi joj platio da ne nastupi na leskovačkoj Roštiljijadi.

Ona je u komentaru ispod posta o ovoj vesti na Danasovoj instagram stranici napisala da će sigurno pevati u Leskovcu na otvaranju Roštiljijade i da će trg biti mali da primi sve ljude koji budu došli da je slušaju.

„I to ne da ću da pevam nego ću da napravim svetski koncert kao i uvek, i nema te sile i loših ljudi koji će me zaustaviti. Samo me gledajte.“ napisala je Karleuša.

Podsećamo, članovi Pokreta za Leskovac pokrenuli su inicijativu da sa građanima skupe dovoljno novca kako bi Jeleni Karleuši platili da ne peva na Roštiljijadi.

U Danasovoj rubrici „Pitanje dana“ gde je tema bila upravo ova situacija neki od građana su osudili karleušin potencijalni nastup na Roštiljijadi jer se ona predstavlja kao vegan aktivistkinja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari