Kasne besplatni udžbenici

Ostavite komentar


  1. Jasno je zašto se kasni sa isporukom besplatnih udžbenika, nešto besplatno nikako ne odgovara ovoj četničko- pljačkaškoj vlasti, jer ova zločinačka vlast sve mora da debelo naplati, da se stalno ugradjuje u cene, itd. A što se tiče odgovora zašto se kasni sa isporukom besplatnih udžbenika, neće ga(odgovora) biti u dogledno vreme, jer oni ne znaju ni našta smisleno da odgovore.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  2. Niži razredi takođe nisu dobili sve udžbenike. Polovinu sto su dobili su polovni udžbenici, tako da su čak i radnu svesku dobili popunjenu! Vidim da se odgovornost prebacuje sa jednog na drugoga, što je zaista neodgovorno. Zašto jednostavno ne može sve da funkcioniše kako treba???

  3. Treca godina zaredom ista prica.Dete dolazi placuci kuci jer su svi dobili domaci osim njega.Zovem skolu posle nedelju dana oo pocetka skole,upucuju me na ministarstvo jer oni su uredno sve spiskove poslali.Zovem ministarstvo u vreme radnog vremena tri dana za redom.100 poziva po dana,da bih treci dan dobila gospodju koja je bila u cudu kako to mene skola upucuje na njih,kad su sve prebacili na skolu.Dakle odgovorna je direktorka,i dobijam savet da se obratim imspekciji…….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.