Na manifestaciji „Dan rukovodilaca filijala 2014“, koju je organizovala Hypo grupa, početkom ovoga mjeseca u Sloveniji, direktor pljevaljske filijale ove banke Eldin Katana, osvojio je prvo mjesto u regionu. Učestvovali su svi direktori filijala „Hypo Alpe Adria“ banke koje posluju u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Srbiji i Crnoj Gori. Svečanost je održana u hotelu „Terme Olimia“ u mjestu Podčetrtek i prema riječima direktora Katane protekla je uz druženje i sagledavanje rezultata poslovanja postignutih u prošloj godini.

Pljevaljska filijala „Hypo Alpe Adria“ banke prošle godine po ocjeni „Eki Transfera“, agenta Western Uniona, izabrana je za najbolju poslovnicu te banke u 2013. godini. Kriteriji koji su presudili za najbolju ocjenu su bili: lokacija poslovnice, broj isplaćenih transakcija, izgled lokacije i obilježenost reklamnim materijalom, ljubaznosti i profesionalizmom u obavljanju posla. Za Sandžak Danas, direktor Katana je rekao da je za put do uspjeha presudan isključivo profesionalan i korektan odnos prema poslovnim partnerima i klijentima.

– Mi klijentima nudimo široku paletu kreditnih i štednih proizvoda, unutrašnji i međunarodni platni promet, stručne savjetodavne usluge i podršku projektima, kao i posebne uslove za klijente koji posluju u regiji jugoistočne Evrope. Naša poslovnica ima šest zaposlenih. Za relativno kratak period našeg poslovanja stekli smo povjerenje velikog broja poslovnih partnera i kada se svemu tome doda profesionalan odnos svih zaposlenih, poslovni uspjeh neće izostati, rekao je Katana.

On je istakao da u okviru svoje djelatnosti realizuju i projekte koji su namijenjeni djeci i najboljim đacima. U okviru „Nedelje štednje“ koja se održava svake godine pod nazivom „Otvoreni dani za školarce“ organizuju posjete osnovaca filijali u Pljevljima, objašnjavaju djeci o štednji kao i da je najbolja štednja od malih nogu. Mališani uz štednju dobijaju i vrijedne nagrade. Nedavno su i dvjema osnovnim školama u Pljevljima donirali 20 računara sa kompletnom opremom. Filijala Hypo banke u Pljevljima otvorena je 2008 godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari