Katarina Petrović za Danas: Zadovoljna sam presudom ali, borba još uvek nije gotova

Ostavite komentar


  1. Nisi draga ti služi narodu kao što bi i trebalo policija da radi ali si prekršila omertu zakon ćutanja mafije gde je veliki broj tvojih kolega pa umesto narodu služe mafijaškoj vlasti i upleteni u sve vrste kriminala videla si na primeru Milenković otkrije 4 tone marihuane oni mu sude umesto nagrade i pohvala a hvale se zaplenom od 700 grama marihuane e ovo je bila roba konkurencije a ono je vladin projekat mafijaški

  2. Класично исцрпљивање непожељних у полицији и државним органима уопште. Само непотребно суђење је стрес за окривљену. Затим, као нека ослобађајућа пресуда, па укидање и тако даље. А време пролази, Катарина се нервира и, ако ништа, упропастиће своје здравље. А багру, која режира и изводи игроказ, заболе. Да бог да им се вратило (са законском затезном каматом).

  3. U pravu je Katarina. Još joj predstoji borba. Ima i hrabrih i poštenih sudija, ali je ogromna većina, posebno u Apelacionom i Vrhovnom sudu nepoštena i po mom mišljenju korumpirana. Katarina je svetli primer kako treba služiti narodu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.