Na Zlatiboru kazna za nepropisno parkiranje 25.000 dinara

Ostavite komentar


  1. pa se zapitajte za koga cete glasati 3 aprila….stvorili paramiliciju i ona pise kazne koje nisu po zakoniku vec po necijoj opstinskoj odluci, citaj harac na novi nacin i naravno svi samo izmestaju odgovornost sa jednog na drugi organ, a obican gradjanin nema vremena da proverava sve to pa plati na ovu vec veliki muku i bedu…zasto nisu stvorili jos jedan organ kulture, prosvete ili tako necega, jok nego milicije da moze da naplacuje i kao vodi red. Razmislite gradjani srbije ko ce da odlucuje o vasoj sudbi 3. aprila i nemojte posle da kukate

  2. Normalan redosled radnji od strane opštine bi bio: prvo napraviš parkingu, pa onda naplaćuješ kazne za nepropisno parkiranje. Parking kod autobuske stanice na Zlatiboru niti je dovoljan niti lokacijski odgovara onima koji se nisu uputili u centar.

  3. Isto je stiglo i meni, ali za nepropisno parkiranje u kolovoznoj traci je nadležna saobraćajna policija a ne komunalna. Čisto vaćarenje pa ako prođe prođe. Ne plaćam pa neka me tuže.

  4. Komunalna policija = paravojna formacija države. Ne bi trebalo to da budu, ali se tako ponašaju. Bahato, baš kao i njihovi poslodavci.

  5. Original hajduci, otimačina. To je veoma dobro za razvoj turizma. Pa izvolte na zimovanje, na letovanje, pravi užitak uz neznatan dodatni trošak.

  6. 2000 parking mesta.
    20 000 automobila.
    Tako je u Užicu. Plus su oteli parking mesta gradjana u zgradama blizu Supa. Samo osvanula otimačina parking mesta.

  7. Kaznjavanje nepropisno parkiranih automobila se vrsi po zakonu o saobracaju .Trotoar je deo saobracajnice a ne javna oovrsina Komunalci imaju pravo da kaznjavaju za parkiranje na zelenim povrsinama,parkovima ….za sve drugo je zaduzena saobracajna policija. Zalite se.

  8. Kad bi kazne za sve prekrsaje bile drasticne ne bi se ponasali kabadahijski.

  9. Kažu da je Čajetina jedna od najbogatijih opština u Srbiji. Eto jednog razloga ,.pljačke vozača a da ne pričamo o novcu koji opština uzima od graditelja i legalnih i nelegalnih objekata . Zlatibor je postao prenaseljen i više to nije mesto za odmor na čistom vazduhu i tišini.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.