Za ubistvo slepog miša možete da platite kaznu u visini cele plate: Kolike su kazne za nelegalno ubijanje divljih životinja u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. A ako slucajno zgazim mrava ,da li se to tretira ubistvo iz nehata.
    Kolika je kazna za ubistvo kisne gliste iz nehata.Da li ova vlast ima nesto pametno !!!

  2. @Niki
    Da, recimo u Rusiji su drakonske kazne i ozbiljna robija za ubistvo medveda ili tigra… Ne postoji advokat koji moze toga da te spasi, a objasnjenje je da nema sta da trazis na njihovoj teritoriji.

  3. Znaci meni se u kucu na tavan usele slepi misevi, puhovi, veverice … ruiniraju mi tavan, grizu strujne kablove, ostavljaju fekalije, uginu trule, bastu i travnjak mi unistavaju krtice, poskoci se setaju … i ja nemam pravo da zastitim zivot i imovinu. Ajde bre. U ovoj zemlji ne postoji logika. Prepisivaci bez mozga.

  4. Moja mačka je do sada oštetila državu za više miliona. Objaviće joj inicijale u crnoj hronici.

  5. Ako se zivotinja nadje na Vasem posedu samo pozovete sluzbu za zastitu zivotinja i oni dodju i sklone ih.
    Slazem se sa zakonima.

  6. cenovnik je bizaran obzirom da novac ne zavrsava tamo gde treba vec u drzavnoj kasi a tamo mu se gubi svaki trag.

  7. Slepi miševi ugroženi? Dodjite na Labudovo brdo ima ih na stotine oko zgrada. Deca predveče ne smeju napolju da se igraju, a slučajno ako sedneš na terasu naleću kao avioni ’41.

  8. Kolika je kazna za pacove, miseve, komarce, sitne glodare na njivama…? Oni su proglaseni stetocinama a i oni su ziva bica.

  9. Ako me napadne slepi miš, prenese besnilo, da li on plaća odštetu u svojoj plati ili mojoj?

  10. Krivolov se neće suzbiti samo zakonom. Da bi neko zaista bio kažnjen treba sve to dobro organizovati, ubaciti ljude, „namamiti“ krivolovce. Ali naravno Srbija…

  11. Evo i botovi lepo objasnjavaju ZASTO SNS vlada i – vladace! Zato sto niko nije nikada kaznjen zbog krivolova. Ovde je dopusteno SVE sto Vucicu NE SMETA! Dakle, mozete voziti nepropisno, bacati djubre na sve strane, svercati se u busu, dogradjivati i pregradjivati bez dozvole… Ne mogu da se prisetim svih SITNIH nepocinstava koja su DOZVOLJENA, samo da bi gazda mogao da radi SVE sto mu padne na pamet.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.