Kazne za nenošenje maski, komunalni milicajci dobijaju nova ovlašćenja

Ostavite komentar


  1. Ovo me podseca na montipajtonosko ministarstvo smesnog hodanja: sedis u kaficu s maskom, skines masku da popijes gutljaj kafe, vracas masku na lice; ako pusis na ulici, smaknes masku da povuces dim, izduvas dim, masku na lice. I tako pedesetak puta dnevno.
    Ovo vec smrdi zestoko na politicko izivljavanje i sludjivanje ljudi.
    A autobusi i dalje prepuni! Uvedite jos autobusa, kreteni na celu sa vesicem lopinom!

  2. Samo 140 sanitarnih inspektora u celoj Srbiji, pa to je strasno!!!Treba da ih I’ma 1400 najmanje I to je malo.A Toliko nezaposlenih na birou I to obrazovanih Koji bi uz obuku mogli da rade Taj poso!!!

  3. I ko će onda prvosvešteniku da napiše kaznu jer on nikad ne nosi masku?

    1. Malim slovima u fusnoti zakona: Ovaj zakon se ne odnosi na sveštenstvo, članove vladajuće stranke i koalicione partnere kao i na članove organizovanog kriminala. Posebno ne na one sa 20 i više nerešenih krivičnih prijava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.