Policija došla po novinarku portala Nova.rs zbog teksta o Kliničkom centru Vojvodine

Ostavite komentar


  1. Pazite vi iz KC Vojvodine da terajuci zrca ne istetate medveda. Pitanje je hoce li rukovodstvo podneti ostavku ako se pokaze da su navodi u tekstu tacni. Mnoge bolnice su u istom ili jos vecem problemu. Ako neko pocne to da istrazuje, bice belaja.

  2. Izjavila sestra izjavio doktor.Nigde imena.Ako se dokaze lazna vest novinarka mora da odgovara

    1. Da je novinarka navela njihova imena i njeni izvori bi bili uhapšeni. Ne zbog laži, već zbog iznošenja istine. To ova vlast ne trpi. Setite se Aleksandra Obradovića.

    2. U drzavi gde jedan covek odlucuje o sudbini cele drzave, ko postavlja i sklanja podanike, gde doktori i sestre imaju primanja manja od sofera politicara, normalno je da nece da im se objavi ime jer se boje za svoju i egzistenciju svojih porodica. Zna se kako se rezimski javni i tajni mediji obracunavaju sa kriticarima vodje i rezima. Poenta je da li je ovo tacno ili ne a ne imena anonimnih sagovornika.

    3. Novinar ne mora da otkriva izvor. Po Vasoj logici ceo Informer bi bio u zatvoru, mada su neki nesumnjivo vise za ustanovu druge vrate

    4. Jefan veliki KORONA senevic za dadu i botove koji rade 24 sata za svog velikog vodju,naravno iz ubedjenja ahahaaa…

    5. Ma nemoj novinarka mora da odgovara.A zar ne bi bilo pravedno da je istog trenutka urađena javna inspekcija bolnice sa sve novinarima.Pa ako je lagala u zatvor,a ako nije onda Lepo u zatvor mora veliki vođa za laži i prikrivanje.E to bi bilo pošteno.

  3. Kakav ugled vam je narusen?. Pa KCV nikado nije ni imao neku reputaciju da bi im neki novinar mogao da narusi. Bolje se skoncentrisite na pacijente kao i na zastitu doktora i medicinskog osoblja, jer ako se oni zaraze mozete jedino popa da pozovete (oni ne zatvaraju radnju, jos uvek).

  4. Sve anonimni lekari i sestre. Ako je to istina, a nemaju hrabrosti da javno kažu, oni i ne zaslužuju da rade tamo. I to se zove odgovornost, lekari u ovakvoj situaciji jasno i glasno moraju da kažu u kakvim uslovima rade.

    1. Misliš da lekari i sestre imaju hrabrosti da javno kažu, i popiju otkaz, ako ne sutra ali čim ovo prođe? Znaš li ti u kakvoj državi živimo?

  5. Nova.rs i jeste tabloidno izvestavanje tako da me ovo ne cudi. Novi su pa pokusavaju da ostrim kritickim (u dobrom delu neistinitim) „novinarstvom“ zadobiju paznju ljudi. Mogli bi malo da nauce od Danas-a i N1 novinara.

    1. Nova i N1 imaju iste novinare.Bitno da vam pink,happy i informer nisu tanloidni.Vucicu se ispunjava decacki san,radikalna demokratija,samo jos da pripoji Republiku Srpsku.

  6. Mrak je najgusci pred zoru. Podrska Ani Lalic, casnom coveku i sjajnoj novinarki. Ugled zdravstva su narusili politicari i njihovi poslusnici, a ne oni koji govore istinu.

  7. Vratija se Aleksandar Vučić i donija friški Zakon o informisanju.

  8. Naravno da su u pravu svi oni lekari koji nemaju adekvatnu zaštitnu opremu i svakako ne trebaju raditi sa pacijentima koji su potencijalnomzaraženi.Lekari ne moraju da ih pregledaju jer svaki kontakt sa takvim pacijentom može zaraziti samog lekara.Ako je to zaista tako,dosta je bilo,neimenovanja,dosta je bilo,ćutanja,smeniti direktora KCV pod jedan kao,najodgovornijeg a lekari i ne treba da rade ako su njihovimživotimpotencijalno ugroženi.

  9. U KCV je cele 2019. haos zbog započetih rekonstrukcija pojedinih klinika. Radili su se samo hitni, neodložni slučajevi. Osoblje i pacijenti odelenja klinike koja je renovirana razmeštani su po drugim klinikama. Što se tiče opreme i materijala opšte je poznato da toga nedostaje u zadnjih 30-ak godina. Zato verujem da nema epidemiološke zaštitne odeće i opreme. Osoblje u Domu zdravlja u Vrbasu godinama sami kupuju radna odela. Al’ je zato država u suficitu.

  10. Doci ce sve jednog dana na naplatu, nasam se da ce bar sudija biti castan covek i nece odrediti pritvor i pustiti zenu kuci.

  11. treba da vas je sramota zbog progona ove novinarke. Ceo NS zna da je haos u KC, svako ko zna nekog ko tamo radi je već sve čuo. Ova novinarka je samo obavestila ono malo ljudi što nisu već čuli o tome. jedva čekam pad ove diktature, biće milina gledati smene i suđenja ovih nesposobnih direktorčića koji trpaju ljude u zatvor da prikriju svoju nesposobnost.

  12. Respekt za hrabru novinarku.Dole državna inkvizicija.Ipak se okreće!!

  13. Bravo za ovu vlast, ne treba im opozicija, sami se ukopavaju u živo blato.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 9

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.