Kisić na Danima porodice: Porodica je utočište i oslonac; Vučević: Verujemo u tradiciju

Ostavite komentar


  1. Vučević demagoški tvrdi da je država uslov za porodicu. Milioni Srba van imaju porodice srećnije nego ovde.

  2. Eto… tradicionalisti u Perlezu, manje tradicionalni šetaju centrom Beograda… valjda da ambasadorima ne bude daleko od Dedinja…

  3. Тако је породица је главна ћелија једног друштва.
    А шта ако не можемо сачувати љубав и разумевање које ћемо поклањати нашим члановима ако немам средстава да приуштимо оно што је основно.
    У нашем друштву све више се групишу слој који живи у изобиљу и они који на једовите јаде успева некако да се скрпи и преживи.
    Како објаснити деци да не можете да им пружите оно што виде код других ,а и они би хтели.
    Није да не радимо, све више и више, чак и сеоско имање покушавамо да остваримо већи доходак, али имамо само за основни живот.
    Овом изјавом бих само хтео да упозорим да функционерима није тешко да своју породицу уздижу и да сви могу да имају одличне услове, ситуиране своје наследнике, а ми се овамо добијамо под једним кровом, без инфраструктуре по селима, тако да је само тренутак кад ће да се породице распадну и оду што даље.
    Тако без основних услова нема мењања демографске слике а и очувања породице.
    Имамо горе услове него пре .
    Без путева, амбуланти, раскопаног пута због изградње водовода који Козма кад ће бити функционалан, без школске зграде која је у јадном стању, без дечјег игралишта, без продавнице…
    Југ ће се ускоро угасити…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.