Kisić Tepavčević: Kafići prepoznati kao najrizičnija mesta zaražavanja

Ostavite komentar


  1. Za mene je „najrizicnije mesto za zarazavanje“ virusom vlasti ovaj kisickin krizni stab.

  2. Kafici kazete ? Prepoznati znaci ? Splavovi nisu prepoznati? Da li su prepoznate kladionice i teretane gospodjice Tepavcevic ?

  3. Država je svojim nečinjenjem navikla klubove i kafiće da ne moraju da poštuju nikakva pravila i zakone od utaje poreza, prodaje zabranjenih supstanci do problama sa bukom na koje je država reagovala praznim pričama. Sada kada su životi ljudi u pitanju kafedžije po navici reaguju izvrdavanjem, a država ima veliki izvor zaraze koji ne zna ili neće da rešava. Svakako u pitanju je i lični interes koji neki od njih verovatno imaju u noćnim poslovima.

  4. Vau! Kako inteligentan zaključak!
    Trebalo im je samo 7 meseci da to shvate. Svaka čast.

  5. Prvenstveni problem kafica je problem sa bukom, kojim se apsolutno niko ne bavi. Znaci mogu da divljaju i ade sta hoce, gde hoce i koliko hoce. Niko nije zaduzen za sankcionisanje takvih stvari. Narocito je to problem po manjim gradovima. Da ne pricamo o kontroli pijanih koji izlaze iz tih kafica gde bi na svakom parkingu trebala da bude patrola i da iskljucuje pijane iz saobracaja, pa tek onda kao neka prevenceja bolesti. Znaci, mi kao drzava ne mozemo da se izborimo sa banalnim stvarima, a pokusavamo sa Koronom. Zvuci prosto neverovatno.

  6. da li u drzavi postoji neko ko poznaje medicinu ili nema ova je dosadila bogu i narodu gora je od kovida19. mislim na dariju kisic.

    1. Milutine, mora da si veliki ženomrzac kad ovako lepu i učenu ženu hoćeš da oteraš da se ne javlja preko TV-a

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.