Кisić Tepavčević: Manje putovanja, manji i rizik od širenja virusa

Ostavite komentar


  1. Pitanje je da li je seljaković širio virus kad jo opleo kolce na veličanstvenoj proslavi?

  2. Ako ukinemo i saobraćaj neće biti saobraćajnih nesreća u kojima ginu deca. Jel’ imate nešto protiv toga da ne ginu deca? A?

  3. Evo nje večeras na pinku,
    bez maske, u zatvorenom prostoru.
    Kaže zbog toga što su na dva metra,
    a najnovije naučne studije kažu da se prenosi vazduhom u zatvorenom, ne samo kapljično.
    Ne čitate naučne radove, Kisićka.

    1. Nekoliko sati pre skandaloznog nastupa sa svojim zemljakom.upravo je ona prenela preporuku nošenjaza maski u zstvorenom prostoru. Ona to verovatno iz razloga sto joj se boja maske nije uklapala u stiling uprkos tome nije nosila.

  4. Da nas ima i 5 miliona, nemožemo im ništa?! Hiljade lekara, intelektualaca, pa šta? Na Balkanu vlada samovolja, tiranija, kleptokratija. Dokle? NO PASARAN!!!!

  5. Genijalno!
    I sam izgled govori da se radi o natprosecno inteligentnoj plavuši.Toliko da je kao zamenica potpuno zasenila generalnu direktoricu “ Batuta“
    Već videno!
    Vesićka!!!!!!

  6. Sami smo krivi što smo se zarazili??? I nikakve krivice nema kod onih koji su izvukli ljude na utakmice, predizborne skupove i izbore svojim laganjem?

  7. Pa kako ste vi putovali sa Kokezom u Milano na sajam mode? Ko je tada bio zarazen virusom i prosirio virus naokolo na sportiste i sportske radnike ?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.