Kisić Tepavčević: Manji broj građana Srbije poštuje sanitarne mere, opasnost je tu

Ostavite komentar


  1. Niti sam poštovao, niti poštujem, niti cu poštovati besmislene mere korumpirani doktora. Ne ljubim se po ulicama, drzim distancu i to je to. 4 meseca mi nije nista, niti ce biti.

  2. „Ono što plaši sve nas je preterano opuštanje“ Nemojte to vise naglas da radite po medijima gospodjice Kisic-Tepavcevic. Ono sto vas plasi ostavite za kod kuce pa sa bliznjima o vasim strahovima. Postoje ljudi kojima je belodano da vi i vase kolege iz tzv kriznog staba, imate radnu obavezu da po medijima sirite strah.

  3. Draga Darija ne pustajte ko boga Vas molim studente,samo onlajn nastava bice opasno ako krenu .

  4. Pa zbog vasih kontradoktornih izjava svakodnevno mi se i opustamo,ali uglavnom vecina nas drzi bar distancu van kuce.Za sve ovo vreme izjava kriznog staba ja sam najsigurnija kod kuce uz ambilife aparat za preciscavanje vazduha i alergena u stanu.Napolju nosim masku i drzim distancu.

  5. Među onima koji ne poštuju mere je i predsednik Republike … kada to budeš javno rekla, onda ćemo da ti verujemo.

  6. Doktorka, ajde bar jednom budite pošteni i kažite svoje stručno mišljenje, a ne što vam psihopata naredi. da se struka bar malo poštuje i ceni ne bi bilo nikakvih problema i narod bi vam verovao. Ovako samo trgujete sa vašim moralom. i brukate se svi koliko vas ima u štabu za paniku i plašenje.

  7. zašto se nama žali? zašto se ne žali onome ko je zadužen za sprovođenje propisanih mera?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.