Kisić-Tepavčević: Među prvima ćemo imati vakcinu protiv virusa korona

Ostavite komentar


  1. Kad ti budes primila prva vakcinu,kao i ceo krizni stab zajedno sa vladom,onda cu i ja!!!

    1. Naravno da ce oni primiti kao vakcinu pred svim kamerama i kupiti za nas najpovoljniju i najbezbedniju.
      Da li im treba nesto uopste verovati vise?
      Kao i svemu ostalom…

  2. Bez patoloskog nalaza veceg broja ljudi…pa mi smo previdoviti…super, zastitite se vise i uzivajte

  3. Au, gospođo!
    Izjava tog Italijana “ nije naučno utemeljena“ a vaša o vakcinama( da ćemo je imati među prvima)- jeste na činjenicama?
    Garant za to je naučnik Vučić?

    1. A njena izjava pred izbore da više nije to taj virus , da je oslabio,je utemeljena na čemu?Na obećanoj ministarskoj poziciji?

  4. Živa istina. Neformalno se čuje na zapadu da vođa nudi skoro dva miliona dobrovoljaca za testiranje vakcine . Za to bi dobio basplatnu vakcinu za te dobrovoljce i par miliona dolara na račun.

  5. Ha, ha, Štrumfeta je verovatno mislila na onih 2 miliona $ koje je AV dao za Klinton kampanju. U skladu sa tim imaćemo vakcinu za dve do dveipo godine…

  6. pa da, prvo da isprobaju na nama pa ako vide da je dobro, dace i svojima.

  7. Majko rođena, zar je to za pohvalu!? Uvek se prvo na stanovništvu kolonija ispituju dejstva nekog novog leka.

  8. Dopadas se Vucicu, jer lazes kao on. Nismo mi debili. opamti se zeno vec jednom.

    1. Zar ovoj zeni, nakon svih lazi koje je zarad rezima izgovorila, iko
      jos ista veruje?

  9. Ova blebeće to što je Vladar već rekao samo da dokaže da ga je čula kako lepo laže. I da je najavio da pristižu novi pendreci za tabanje Srba i to bi ponovila, pogotovu kada je pritom slikaju kamerama.

  10. Molim čitaoce DANAS da niko ovo ne komentariše! Nije vredno ni jedne reči koje su sigurno mnogima pale na pamet!

  11. Kako Vas nije sramota da lazete?
    Kad nameravate da prestanete da lazete?
    Da li imate obraza da se vise ne pojavljujete u javnosti?

    1. Gospođo Kisić da li je naučno dokazano kako baza Kovid u Batutu nije funkcionalna u smislu tehničkog napretka već se podatci manuelno unose i malo malo pobrljavi. Da li vas je brat osramotio više nego što vi sami sramotite nas kao narod, svoje kolege kao“struku“ i nas žene kao nafrakane bezlične, neintiligentne, lažulje i mogl bih ovako još dugo. Prestanite zbog svih nas da se pojavljujete, nađite drugu zabavu, a sigurno ste ih zadužili za neki dobar“ projekat“ visokobudžetni naravno. Učinite napor nije teško ne biti licemer.

  12. Ako ćemo među prvima dobiti vakcinu da li to znači da ćemo biti zamorčići za vakcine koje neke druge zemlje ne bi dale svojim narodima dok se ne istestiraju na nama?

    1. Isto sam.izvukla.iz.konteksta!Sto bas smo vazna zemlja i narod na mapi pa da.medju prvima dobijemo lek,vakcinu ne bil preziveli vec naravno da.smo sa mucnim.afrikancima i juzno amerikancima prvi na mapi za „mengelova eksperimentisanja“.Nadam se da cemo imari trunku razuma da se tome kolektvino odupremo.

  13. Ma, mi smo u svemu prvi. U bahatosti, u lazima, u zloupotrebama, u bezakonju, u nepostovanju Ustava, u podelama na nase i njihove… itd.
    Bolesno je davati pausalne i nicim utemeljene procene da ce drugi (a posebno se pominje Hrvatska) daleko gore proci od nas, kako po zrtvama u zdravstvu, tako i u ekonomiji. Tako i ovo za vakcine. Sa kim se to vi takmicite i u cemu? U gluposti? Tu ste bez sumnje na prvom mestu.

  14. Ma hajde,rekao šef jel da.Inače ovaj virus je znatno blaži ,rekoste vi onomad.

  15. Zna li nesrećnica da je Švajcarska već u Aprilu izdvojila 300 miliona CHF za podršku u istraživanju vakcine za COVID 19? Nadam se da će ovaj komentar biti objavljen. Prestanite da obmanjujete i lažete, zar vam nije dosta?

  16. Ponovo mistifikacije i misteriozni projekti koji ce nas staviti u „prvi red“.
    Zaseniti prostotu nepostojecim istrazivanjima ili preuvelicati njihov znacaj do besmisla.
    Niko ne moze znati ni hoce li biti vakcine jos manje kad i na kraju ko ce proizvesti onu koja je upotrebljiva?
    Ipak Dr. Kisic zna da ce taj neko visoko ceniti nase napore i nece nam naplatiti svoj proizvod kao i bilo kome drugom!?!
    Ocito Krizni Stab nije nista naucio i obmanu smatra svojim prirodnim pravom.

  17. E ovo je trenutno najpoznatiji bot u Srbiji. Samo mi jedna stvar nije jasna – kako tako lako bacate pod noge godinama sticanu stručnost? „Struka“!

  18. I moja baba zna da će to biti kineska vakcina. Da li mislite da ćemo mi biti zamorćići ?

  19. Ocekivao sam da ce doticna dama zato sto se pravila nema onda kada nikako nije smela, kada su se odrzavali predizborni i izborni skupovi nego nas je cak u svom pojavljivanju na televiziji u danu izbora pozivala da izadjemo i glasamo,podneti ostavku u kriznom stabu sto je trebala da ucini pod hitno zajedno sa svim clanovima staba jer im moji prijatelji i ja vise ne verujemo.

  20. Medju prvima u Beogradu, na Balkanu, u Evropi…? Ima toliko varijanti, u nijednu vam ne verujem jer imam dovoljno samopostovanja. Osim toga prepoznajem (i pamtim!) one koji lazu, cim zinu.

  21. Uf, čoveče, metastaze. AVirus se širi sličnom brzinom jedino što je ovde slučaj što pacijenti očigledno žele da umru sa njim.

  22. Ha ha ha.
    Živim u Francuskoj. Pa jel stvarno verujete da smo mi pametniji od svih daleko razvijenih zemalja i da imamo prioritet u svetu na bilo šta. A kamoli na nešto „spasonosno“ kako to vi predstavljate.
    Ajmo pokusni kunići. U red.

    1. Pa Žak, zar ne čitaš? Zar ti nije jasno da ne verujemo, pogotovo njoj

  23. Ja stvarno ne znam odkud se pojavi ova starleta?
    Ako je ovo ,,stručnjak,, jao si ga nama!
    Znamo za privilegovane poslove njenog muža, ali da izjavljuje ovakve gluposti, e to nije normalno!
    Najgore je sto ima jedan dobar deo budala , koji veruje sve što kažu ovi likovi, na celu sa ,, univerzalnim,, poznavaocem svih oblasti života ..AVAVom!

  24. Da li cemo online da je primamo? Pokrij se usima i ucuti AMAN vise… Ofarbaj se u crno i pravi se pametna..

  25. Nemačka, koja ima videće naučnike za epidemije i viruse u svetu, ne priča da će imati prva vakcinu niti kada će imati vakcinu, već realno kažu da je neće biti tako brzo. A AV laže narod pa se još i ovi doktori prodaju i pričaju ono što on želi…. Strašno.

  26. Jeste, prvi u Evropi, odmah posle africkih plemena, prakticno bicemo prvi belci koji ce probati vakcinu… Bravo doktorka, sigurno ste ponosni!

    1. Uze mi reci iz usta pa bicemo prvi, ali ne zato sto smo sposobni i prvi je nabavili nego da bi je ispitali pre ostalih da li je bezbedne ko j… Srbe oni su i onako za otstrel, osiromaseni uranijum, a sad i ovo, tesko nama.

  27. Ova bimbo ozbiljno najavila kandidaturu za ministra zdravlja.
    Ako nastavi ovako, presisace i Burnabicku.

  28. Odličan polaznik vučićeve škole: samo laži i obećavaj i pričaj o svetloj budućnosti , a nikada o sadašnjosti i prošlosti…Tebe ništa ne košta ali češ ipak privući birače. A ako ne ispuniš – nikom ništa, jer većina srpske krezube glasačke mašinerije ima kokošje pamćenje tako da se ne seća šta si obećao…

  29. Naravno da je nas najjaci, balkanski tigar korona virus bre srpskiii…

    Kako stranci ne bi rekli da nam jr jaci virus, kad brojke zarazenih i umrlih su toliko smanjili da je to suludo. Kon kaze svaki treci pozitivan i da dnevno testiraju 1488, a drzava kaze samo 300 pozitivnih. Neko definitivno laze, jer se saopstenja ne poklapaju ni najmanje.

  30. Vas šarlatane treba zatvoriti i baciti ključ daleko da ga niko ne pronadje. Pa sada je i to državna tajna kako ćete nabavljati vakcine. Sram vas bilo, grobari svog naroda.

  31. Ja je necu primiti po ceni otkaza. Nikakva ispitivanja se na meni nece vrsiti. Bolje Koronu da dobijem nego tu vakcinu da primim! TACKA

  32. Bolje da ste dali 2 miliona vojsci da poskida ove avione sto nas svakodnevno ko zna sa cime zaprasuju i hoce li se neko od zvanicnika oglasiti povodom tih desavanja .

  33. Ja nisam siguran da su svi ti likovi uopšte lekari. Njihove izjave su sve osim izjave lekara

  34. znam da su zemlje koje hoće da budu sigurne da će moći da kupe jednom proizvedenu vakcinu u dovoljnim količinama dale predijum za potrebnu količinu onim laboratorijama za koje smatraju da su najbliže rešenju. bez mistifikacije, objavili u dnevnicima koje laboratorije, koje količine i po kojoj približnoj ceni.

  35. Molim redakciju da kod saopstenja „kriznog staba“ umesto fotosa omrznutih lica stavlja fotose razlicitih maski.Njihova lica eliminisu svaku nameru da se procita tekst.

  36. A.V. na sva usta proziva proteste kao uzrok povecanja broja zarazenih (B92,Blic..). Ne dozvoljavaju suprotne komentare na tekst izjave pa evo da iskoristim ovo mesto :
    Poruka za SNS vlast i krizni stab:OBRATITE PAZNJU NA SLEDECE RECENICE. JEDINI KRIVAC ZA RAZBUKTAVANJE EPIDEMIJE STE VI I NIKO DRUGI JER STE KREIRALI SITUACIJU DA JE VIRUS POBEDJEN I DA LJUDI IZADJU NA IZBORE.TO JE JEDINA ISTINA I NADAM SE DA CETE ZBOG TOGA KAD TAD ODGOVARATI.MI NISMO IDIOTI BAR NE VECINA.TACKA!!

  37. Sta će vakcina protiv najsmešnijeg virusa u istoriji čovečanstva? Zar nije dovoljan beli luk i rakijica?

  38. „Ona je rekla na RTS-u da je smanjenje broja zaraženih logičan sled događaja pošto je primetno da se građani sada više pridržavaju propisanih mera.“

    Ali AV i Brnaba rekoše da su protesti problem?

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 9

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.