Kisić Tepavčević: Nagli pad broja obolelih utvrđen nakon preseka stanja

Ostavite komentar


  1. Velika sestra se bas uzivela u novonastalu , strucnu ulogu…!! Valjda, nakon pracenja virusa pod elektronskim mikroskopom…??

  2. Pricajte razumljivim Jezikom,broj obolelih raste a vi o nekim prosecims.
    Pratim situaciju u jednom Gradu u inostranstvu,gde je pre tri dana obzirom na pad inficiranih,pa su proglasena sva tri semafora na zeleno (tri parametra kojima se prati epidemija) vec cetvrtog dana broj obolelih se
    Povrcao,najavljuje se da bi ako se tako nastavi da se povrate neke ukinute mere.Obaveza je da se nose Maske u zatvorenim prostorijama kao i u javnom saobracaju.

    1. Nije moje da se mešam ali..
      Gospođa na slici je Darija Zekić Remović?

  3. Ma u redu je gospodjo , bicete ministar zdravlja posle 21 juna ali onda STVARNO moracete da nam govorite ISTINU.!!!

  4. Sve vise lazete samo da opravdate izbore, vama nista nije sveto, pogotovo ljudski zivoti. Vi ste moralne nakaze nadam se samo da ce vas snaci ono sto zasluzujete kad tad.

  5. Taj virus ima ugradjen cip, pa kada su izbori u pitanju, on ode u off, a kasnije videcemo. Zavisi od nalogodavaca. Saznacemo od njihovih konjskih potparola

    1. Nemoj tako pa virus razlikovao vikende,kad je dan a kad noć.Mnogo pametan virus.

  6. Šta je laž ? Stanje pre preseka ili stanje posle preseka ili i jedno i drugo ?

  7. Gospođo imam utisak kao da izlažete neki rad na konferenciji i pokazujete kako vladate terminologijom. Smešni ste, prestanite postaje degutantno kad za sebe mislite da ste prepametni, a svi kojima se obraćate da su glupi. Nismo zaboravili da niste znali šta je cifra, a šta broj ni za strmoglav rast ni one putujuće rezervoare…Nevolja je ako vam je to domaći zadatak. Imajte malo milosti ne ponižavatne nas.

  8. Kad Srbija administrativno preseče – tu ni korov ni korona više ne rastu, jedino ovce nastavljaju mirno da pasu ne obazirući se previše na korona klasu. Ala smo presekli kao sa satarom.

  9. Nesto Vam više ništa ne verujem… ni koliko ima zarazenih ni izlecenih. Eto slucajno imamo informacije da je broj novozarazenih daleko veci…

  10. Dr Kisic se bas uzivela u ulogu novog ministra zdravlja. I veruje da njeni uglavnom kontroverzni nastupi mogu da joj pomognu u tom naumu. A sasvim je jasno da je na brzu brzinu ukinuto vanredno stanje, da bi se izbori odrzali posto-poto. A vec se najavljuju drasticnije mere, samo da glasacki listici “legnu”. A sve to nema nikakve veze sa ozbiljnim i strucnim medicinskim radom.

  11. Ispašće na kraju da virusa nije ni bilo ili da je virus član SzS pa ovo namerno radi pred legendarne epidemiološke izbore na koje ni EU ne sme da pošalje posmatrače. Bojkot. Ostanite kod kuće 21. juna, sačuvajte zdravlje i obraz.

  12. A što se ona nama pravda kad mi znamo da se to radi zbog izbora, nego nek ona, kao budući ministar zdravlja, to tako lepo analitično objasni crnogorskim zdravstvenim institucijama, koji su samo pitali za volšebno izlečenje 4.000 ljudi preko noći, a čini mi se već sad „bivši“ ministar zdravlja ih ispljuva na sva usta .

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 9

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.