Kisić Tepavčević: Situacija u Novom Pazaru pod kontrolom

Ostavite komentar


  1. Sve je pod kontrolom…virusa. Medjutim, sta ako usred zarazenog podrucja premijerku udari autobus? Ili jos komplikovanije, udari je autobus na kojem pise Covid – Trans? Da li ce to stvoriti probleme Batutu u pogledu knjizenja i informisanja?

  2. Šta će obolelima, u Novom Pazaru, premijerka i ministra zdravlja? Da im kažu kako je situacija pod kontrolom? Pa, to i bez njih mogu da vide, ako je tačno. Ili da im kažu da će sve biti pod kontrolom, što su već čuli pre izbora? Jedino, ako premijerka i ministar samo žele da dobro izgrde obolele zato što su ovi bili naivni i poverovali i njima i ‘struci’.

  3. Šta praktično znači floskula „situacija je pod kontrolom“?!
    Nema nikakve frke, svi novi bolesnici se propisno zbrinjavaju, lekari i ostalo osblje rade u normalnim uslovima i maksimalno zaštićeni, lekova, zaštitne opreme i svega ostalog ima više nego dovoljno, cvetići cvetaju, leptirići letuckaju, hvala neizmerno ovoj vlasti, bla,bla, bla? Izgleda da to baš i nije opis situacije u Novom Pazaru, nego ako ovako izgleda kad je situacija „pod kontrolom“, nadajmo se samo da nećemo videti kako izgleda kad situacija NIJE pod kontrolom!

  4. Gde rastu i kako se odgajaju ovakve osobe. Napirlitana, ne skida se sa tv ekrana, melje kao da u glavi ima ugrađen čip ili kasetu, kao da je posisala svo medicinsko znanje ovoga sveta, bez da trepne kada tri puta dnevno menja mišljenje, bez trunčice osećanja krivice za haos sa novim talasom i situacijom po bolnicama. Njena promocija u zadnja dva, tri meseca je dokumentarni film o negativnoj selekciji kadrova ili, još preciznije, horor film “Kako je propala Srbija“.

Ostavite komentar


Društvo

Napadnuti studenti za Danas: Šok bomba pod noge, u isto vreme došlo je 30 momaka u crnom sa kačektima 10

Napadnuti studenti za Danas: Šok bomba pod noge, u isto vreme došlo je 30 momaka u crnom sa kačektima

Prvo nam je bačena šok bomba pod noge, a onda smo čekali policiju sat i po, a onda je došao jedan policajac i u isto vreme još 30 momaka sa kačketima i maskama u crnom. Došlo je do koškanja, napali su nas i oni i pripadnici obezbeđenja, kaže za Danas student Srđan Đurić, jedan od dvoje koji su jutros povređeni i završili na Urgentnom centru nakon incidenta u kom je bačena eksplozivna naprava ispred Rektorata u Novom Sadu.Pretili su mi da će mi danas ili sutra polomiti kolena, a osoba koja nas je fizički napala je predsednik Fonda za evropski razvoj AP Vojvodine

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.