Kisić Tepavčević: Vakcinisano oko 2.000 korisnika i zaposlenih u gerontološkim centrima

Ostavite komentar


  1. Hvalimo se vakcinacijom a do sada smo vakcinisali čak oko 7.000 ljudi a eto Hrvatska samo preko 21.000 stanovnika. Hvalite se i dalje sa po čak par stotina vakcinisanih dok drugi to rade sa hiljadama i desetinama hiljada ljudi. Stvarno smo naj… ali u reklamama

  2. Kisicka neka vodi svoje ministarstvo jer vec imamo Loncara !Kod nas svi hoce sve kao da nemaju pojma sta su im opisi poslova !

      1. Zaboravili ste na krađe, mahinacije, zloupotrebe… I sve ovo je samo nastavak večite predizborne kampanje, hvale se pojedinačnim vakcinacijama a i laici znaju da samo masovne i jednovremene (u kraćem vremenskom roku) vakcinacije dovode do prekida širenja epidemija.

  3. Kojim brojkama ćete da se hvalite kad vakcinišete stare i dementne,i sve one koji su nemoćni i nesposobni da izraze svoju želju?Fijasko sa vakcinisanjem je i u Nemačkoj,Francuskoj,ne samo kod nas.U Francuskoj negovatelji u staračkim domovima odbijaju da korisnicima daju vakcine.Domovi su privatni,proizvođač vakcina ne prrihvata odgovornost za posledice,pa će rodbina tražiti odštetu od doma ako njihovi roditelji umru posle vakcinisanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.