Kisić-Tepavčević: Većina nas može da nosi kovid virus u sebi a da ne zna

Ostavite komentar


  1. Kako da čovek veruje ovoj doktorki? Kao prvo, toliki stručnjak a ne zna da gleda u kalendar. Nikako da zapamti kada je bio prvi slučaj. Kao drugo, brat je oženio Nelu Kuburović pa je velika pretpostavka da to predstavlja veliki vetar u leđa. Kao treće, teza o velikom broju radova pada u vodu jer u današnje vreme mogla je samo da bude potpisivana na radovima ili je mogao neko da piše za nju. Možda je ona i stručnjak ali posle svega iznetog, imajući u vidu da je reč o Srbiji, veoma diskutabilno.

      1. Gos Pedja, bojim se da niste u pravu.
        Ova gdj nema niti jedan /1/ svoj rad, vec su svi koautorski. Na MF ima tri /3/ redovna profesora na istom predmetu i bolji su od gdj Darije KT, ali nisu u SNS i niko ih ne zove.Pogledajte sajt MF.
        Gdj nema niti dana rada u praksi, sto je u ozbiljnoj epidemiologiji obavezno. Pitajte ljude iz prave struke.

  2. Respekt za ovu hrabru ženu.Uvek iskreno kaže kako stoje stvari.Ogromno poverenje imamo u nju i ceo lekarski tim koji se bori za svaki život.

  3. Pa što nas onda ne testirati masovno kao što se to radi u Nemačkoj neko samo pričate priče?!

    1. Emancipovan i moralan covek nikada ne bi tako pisao.o.bilo kome koga dovoljno dobro ne poznaje.

      1. Evo ja imama poverenja u ovu doktorku, ipak kod svih doktora primecujem strah od vladajuceg rezima, veci nego od samog virusa.

  4. A ima i onih koji nose ludilo u sebi ali to godinama uspesno sakrivaju od javnosti – mozda da popricamo i o takvima?

  5. Zašto Ministar ovu vrhunsku lekarku ne rasporedi da leči bolesnike od koranavirusa? Sve ove lekare koji se šetkaju po televizijskim studijima treba rasporediti da leče i pomognu kolegama.

    1. Epidemiolozi ne leče ljude. Oni rade na otkrivanju uzroka i sprečavanju širenja epidemije. Ni ja ne volim naprednjaka(blago rečeno), ali jedno je biti protiv vlasti, a drugo pisati gluposti. To što ste vi napisali bi bilo kao kada biste vi otišli sa upalom slepog creva kod oftalmologa da vas operiše. I jedan i drugi su doktori, zar ne?

  6. A sta si to novo rekla strucnjakinjo sa uvek doteranom sminkom I frizurom u sred ovog stanja kada ne rade frizerski saloni.Sta znaci svi treba da se plasimo iako ne osecamo nista.Mene plasi sto vam je uspeo eksperiment zastrasivanja naroda, ne sama bolest jer od necega da se umre mora.Jos vi, tacnije dr. Kohn niste odgovarali za dva miliona bacenih vakcina od prethodnog gripa.
    Prvi put je nakon okupacije od strane Nemacke I napada na nas na jucerasnji dan uveden policijski cas.Odzvonice I on ali ce zakucati neki drugi, a toga treba da se plasite vi.
    Samo sirite paniku za koju ste placeni, kad prodje ovo PASCE I MASKE ali sve maske apsolutno.

  7. Sns plavusa, strucnjak sirokog spektra, ujahala na ogromnom corona talasu sve sa exstra vetrom u jedra od velikog vodje koji sa svim ostalim vlada izuzev svojom pamecu.

  8. Ovo je primer kako se dolazi do ministra zdravlja jer da nije tako bilo bi obrnuto.Sve nas iritira ali znamo ko stoji iza nje zar ne.

  9. Molim novinare Danas-a, da pitaju Ministarstvo zdravlja, zašto se lekari koji gostuju na televizijama ne rasporede na rad u bolnice da pomognu kolegama u lečenju bolesnih od koronavirusa? Takođe, i u Ministarstvu zdravlja i lokalnim upravama, ima mnogo lekara koji bi mogli da se rasporede u bolnice i pomognu svojim kolegama

    1. To su epidemiolozi,oni nalazu mere i nikad ne lece bolesnike!Nazalost svi misli da su oni ti koji lece i dolaze u neposredni kontakt.

  10. A što krizni štab ne donese odluku da se testiraju svi zdravstveni radnici iz „crvene zone“ tj oni koji rade sa suspektnim i obolelim građanima? Tako bi došlo do „topljenja ledenog brega“ tj preveniralo se moguće širenje infekcije.

  11. Ako mozemo da nosimo ovaj virus u sebi a da to i ne znamo, i tako ga sirimo, onda su i pored svih mera, masovna testiranja dobro resenje za njegovo suzbijanje.

    1. Eeee prijatelju to kosta. Sta ocekujes od zemlje sa devastiranim zdravstvom kome je vladajuca garnitura zabila poslednje eksere u sanduk?

  12. Iz ovog teksta ne saznajem ništa novo. Svaki prosečan građanin Srbije do sada je naučio mnogo više od gore rečenog. Sliku ste mogli da objavite i bez suvišnog teksta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.