Klačar: Podaci o razgraničenju nisu iznenađenje za Vučića

Ostavite komentar


    1. Bolje da slusam obrazovane I kulturne nego vazduplohove,o peracima prozora, plagijatore da ne kazem lopove jer mi nece objaviti komentar.Za vreme djilasa beograd je odlicno funkcionisao to Vam moze potvrditi svaki beogradjanin.Kosarkaski savez podigao iz pepela.OD ispadanja u grupi u Beogradu 2006 god. do osvajanja srebrne na olimpijadi,zene takodje .Jeremic predsedavao u UN I drugi bio u trci odmah iza Guteresa bez podrske nase drzave.Koga bi Vi izabrali

    1. Шта је „разграничење“?
      Логично је бити против нечега имагинарног.

  1. Cifre i procenti nikako ne mogu da negativno ili pozitivno okarakterišu neku ideju.

  2. Tačno se zna šta građani Srbije hoće, a šta neće, samo se manipuliše sa pitanjima. Građani Srbije su skoro stoproncentnom većinom za ostanak celovitog Kosova i Metohije u Srbiji i ne žele nikakvo razgraničenje, neki će reći da to nije realno, ali mi ne damo, a vi nam ga otmite. I mom dedi su komunisti posle rata oduzeli imanje, on nije hteo da pristane i da im dobrovoljno, pa hvala bogu doživeo je da mu vrati neka druga vlast. Mnogi nisu dočekali, ali jesu njihovi potomci.

  3. Razgraničenje nije najsjajnije rešenje, ali pitanje je šta jeste!? Problem je da oni što kritikuju nemaju neko drugo rešenje koje je sprovodivo. Najlakše je reći to je loše, ali ako kažeš da je kosovo naša teritorija imaš činjenice koje kažu da ono nije naše već više od dvadeset godina, a i više ako se uzmu sve one godine od kada hoće da naprave svoju državu. Ako im samo prepustimo teritoriju kosova onda gubimo svoj indetitet, naše prirodno bogastvo, kapital u koji smo ulagali decenijama….

  4. Zastrašivanje na kosovu se nastavlja. Pucanji, ubistva o čemu mi pričamo!? Ajde kritičari razgraničenja, pričajte o multikulturalnosti i potrebi da kosovo bude multietično.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.