Ovogodišnji, treći Sajam lokalne samouprave u organizaciji Ministarstva za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu, grada Beograda i Stalne konferencije gradova i opština, okupio je više od stotinu izlagača, među kojima su bile i podunavske opštine Kladovo i Negotin.

Svoju opštinu Kladovo na ovoj sajamskoj manifestaciji predstavljala je opštinska Turistička organizacija. Turistički, prirodni i investicioni potencijali mogućim investitorima i brojnim posetiocima sajma predstavljeni su raznovrsnim promo-materijalima, kao i neposrednim kontaktima.

Štand kladovske opštine obišao je i predsednik Srbije Boris Tadić koji je sa direktorkom Turističke organizacije Kladovo, Nevenkom Boldorac razgovarao o investicionim potencijalima i razvojnim projektima ove podunavske opštine.

Treći Sajam lokalne samouprave za opštinu Negotin bio je prilika da predstave dva investiciona projekta, „Programsko konceptualno rešenje razvoja turizma na lokalitetu mesne zajednice Mihajlovac – Dunavski biser“ i „Izgradnja vetroparka na Popadiji“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari