Mobilni informacioni centar MUP-a u subotu 4. juna u Kladovu 1Foto: MUP

Na platou ispred Doma omladine u Kladovu u subotu, 4. juna biće postavljen Mobilni informacioni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u kome će građani moći da dobiju informacije o radu policije i izvade lična dokumenta.

Mobilni informacioni centar MUP-a Srbije je namensko, posebno opremljeno kombi vozilo zahvaljujući kome građani mogu brže dođu do informacija i dobiju dokumenta, budući da je osposobljeno za prijem zahteva i izdavanje ličnih dokumenata.

Priliku da se u Mobilnom informacionom centru informišu o radu policije, izvade lična dokumenta, kao i da se informišu o policijskoj profesiji shodno aktuelnom konkursu za upis kandidata na osnovnu policijsku obuku imaju Kladovljani jer će u subotu, 4. juna, ovo vozilo biti na platou ispred kladovskog Doma omladine.

„Ovaj projekat će omogućiti građanima koji žive u naseljima udaljenim od Policijskih uprava i Policijskih stanica, gde ima starijeg i slabo pokretnog stanovništva, da na brz i efikasan način dođu do informacija o radu policije, da izvade lina dokumenta i ostvare druga prava koja pruža Uprava za upravne poslove MUP-a, kao i da se informišu o policijskoj profesiji“, navodi se u obaveštenju nadležnih.

Mobilni informacioni centar MUP-a biće u Kladovu na platou ispred Doma omladine od 8 i 30 do 15 časova u subotu 4. juna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari