Prošle godine otvoreni luksuzni hotel Vodena zvezda Dunava u Kladovu ove je godine prvi put učestvovao na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, i to veoma uspešno budući da je najviše priznanje u kategoriji hotelijerstva pripalo baš njemu.

– Naš hotel pruža kompletnu ugostiteljsko-turističku uslugu visokog kvaliteta. Za nepunih godinu dana u Kladovo smo privukli probirljivu domaću i inostranu turističku klijentelu doprinoseći razvoju turizma u regiji Đerdapa. Osim spa i velnes centra, zatvorenog bazena i dobre domaće kuhinje sa specijalitetima iz kladovskog kraja, u novoj turističkoj sezoni gostima nudimo i kompletnu fizikalnu terapiju. Jedan smo od tri hotela u Srbiji koji učesnicima stručnih skupova omogućava sistem simultanog prevođenja za šta imamo salu sa 70 mesta. Opredeljeni smo za kongresni turizam i do kraja juna imamo ugovorena 32 seminara i dva simpozijuma sa stotinak gostiju – kaže vlasnik i direktor Vodene zvezde Dunava Mileta Adžić, podsećajući da je u izgradnju i opremanje ovog luksuznog hotela na samoj dunavskoj obali beogradsko Hotelsko preduzeće Plaža uložilo četiri miliona evra.

Ponuda Vodene zvezde Dunava sadrži i panoramsko razgledanje Đerdapske klisure i obilazak kulturno-istorijskih spomenika iz vremena rimskog cara Trajana, dok su za ljubitelje nautike, lova i ribolova pripremljeni posebni programi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari