Klanšček optužuje RTS i za Evroviziju, iz RTS-a poručuju da predsednik UO pogrešno tumači dokumenta

Ostavite komentar


  1. Ajde da lepo rasformiramo RTS, predsednik UO nije dobio reket pa dize larmu, direktor je los novinar bio I ostao … Vreme je da odu u proslost… A Vruc vetar, Pozoriste u kuci I Ljubav na seoski nacin I Otpisane mozemo sa tri coveka u tehnici non stop pustati… Ionako nikad opozicije I ljudi koji se bore za nesto tamo i nema a rezimske vesti mozemo slusati na ovim SCh nazadnovizijama…

  2. Treba bolje precesljati sve to sto se tice saradnje sa Sky music production i veze jedne direktorke sa tom firmom, ne samo za Pesmu Evrovizije

  3. Kakvo kršenje odredbe o tajnost! Jeste li vi javni servis i da li vas mi finansiramo? Kada se budete finansirali iz vlastitih sredstava tajite koliko hoćete.

  4. Јес, биће да председник УО нема друга посла него да блати сараднике који приљежно раде, штеде новац и гледају на квалитет.

  5. Danas kaze bivsi clan UO Rts a da advokatska kancelarija, pored ogromne pravne sluzbe Rts a, naplacuje mesecno 8.000 eura imalo,,nemalo posla, pa to je korupcija koja se vidi iz aviona…treba ih sve u kavez smestiti

  6. Svaka emisija na RTS ima svoju predkalkulaciju koja se pravi pre snimanja i koju NE SME da prekorači. Osim ako ste OK…

  7. Rts treba zatvoriti 3000000 domacinstva puta 290 din plus pare iz budjeta plus reklame plus rts u stecaj i zatvoriti

  8. Gde god je Olivera Kovačević glavna i odgovorna, tu je sumnjiva raborta. Treba je pročešljati ozbiljno i skinuti sa tog mesta. Urušila je tek uznapredovali ugled RTS-a i devastirala kulturni i obrazovni program. Pustila je Cecu i Acu Lukasa i razne problematične likove da nastupaju u emisijama zabavnog programa. Loš ukus i neukus, ali joj je džep dubok. Ništa nije bolji ni Bujošević koji ćuti i radi. Oboje metlom isterati sa RTS-a i zabraniti im da se pojavljuju u javnosti. Sada barem znamo ko fućka naše pare! Kakve bre više Evrovizija?

  9. Sve dok se budu krili iza tv takse ,a ne (stvarne) tv pretplate, mogu da nam uvrću uši a mi da blejimo kao ovce. Mnogo toga smrdi u televiziji još od osnivanja šezdesetih godina prošlog veka.

  10. Kome treba tri dana festivala, prenemaganja i pesama koje cemo cuti tad i nikad vise, dok se deca lece SMS porukama?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.