Klinički centar Kragujevac ima teže slučajeve obolelih od korone

Ostavite komentar


  1. To znači da treba batine ljudima da ćute a ne da kažu pravo stanje.

  2. U Kragujevcu je vanredna situacija, a po školskim dvorštima po centru grada kao u školi 21 oktobar, Radoje Domanović, Svetozar Marković se omladina do jutarnjih sati opija i druži , jer dvorišta NISU ZAKLJUČANA. Direktore tih škola ne zanima okupljanje omladine, kao da je park u pitanju, a ne školsko dvorište gde sui oni odgovorni.Zato treba pozvatri direktore na odgovornost jer nemaju obezbedjena dvorišta. Nema ni gradske Odluke da Skupštine stanara upozore stanare, da nije dozvoljeno okupljanje po dvorištima, nego se roštilja sa velikim brojem okupljenih kao da je normalna situacija ! Bivši grtadonačelnik Nikolić ne ume da organizuje komunlanu policiju, koja samo obilazi kafiće gde ima manje prekršaja nego po dvorištima !

  3. Sve kafane rade punom parom, a muzika tresti na radost i veselje. Ko su neljudi koji u ovoj opstoj covid 19 pogibiji toliko slave, skoro pa kao SNS vodje prevaru na izborima.

Ostavite komentar


Društvo

Na udaru režimskih medija: Tamara Skrozza, retka kategorija novinara 8

Na udaru režimskih medija: Tamara Skrozza, retka kategorija novinara

Tamara Skrozza spada u treću kategoriju novinara, najređu u novinarstvu. Ona je oduvek živela novinarstvo i to zna svako ko je imao sreću da je upozna, radi sa njom ili čita njene tekstove, napisao je Vukašin Obradović pre dve godine, kada je Danasova novinarska nagrada "Stanislav Staša Marinković" završila u njenim rukama, zbog hrabrosti, istraživačkog entuzijazma i profesionalnosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.