Klinički centar Niš zapošljava 145 zdravstvenih radnika na određeno vreme 1Foto: Univerzitetski klinički centar Niš

Univerzitetski klinički centar Niš (UKC) zaposliće 145 zdravstvenih radnika na određeno vreme.

UKC je raspisao dva oglasa- prvi za prijem 55 zdravstvenih radnika na određeno vreme zbog povećanog obima posla, a drugi za prijem njih 90 koji će raditi kao zamena za privremeno odsutne zaposlene.

U prvom oglasu je navedeno da će novozaposleni raditi najkraće tri i po meseca, a najduže dve godine od dana potpisivanja ugovora o radu.

Zaposlenje na određeno vreme obezbeđeno je za 30 viših medicinskih sestara, odnosno tehničara opšteg smera, pet viših radioloških tehničara, deset medicinskih sestara, odnosno tehničara opšteg smera, osam ginekološko- akušerskih sestara i dva laboratorijska tehničara.

Novi Klinicki centar u Nisu
UKC Niš: Foto Beta/Saša Đorđević

Na drugom oglasu traži se 41 viša medicinska sestra, odnosno tehničar opšteg smera, tri viša fizioterapeuta, jedna viša ginekološko-akušerska sestra, tri viša radiološka tehničara, 32 medicinske sestre, odnosno tehničara opšteg smera, pet pedijatrijskih sestara, tri ginekološko- akušerske sestre, jedan laboratorijski tehničar i jedan farmaceutski tehničar.

Oni će raditi do povratka privremeno odsutnog radnika na posao.

Iz UKC Niš navode da će biti formirana Komisija koja će birati kandidate koji isunjavaju uslove oglasa i koji će ući u uži izbor za prijem u stalni radni odnos.

Oni će biti pozvani na razgovor sa Komisijom radi pružanja dodatnih podataka koji mogu biti važni za odluku o prijemu, o čemu će se sačiniti zapisnik.

„Konačnu odluku o izboru kandidata doneće v.d. direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš (dr Zoran Perišić, prim. aut.), na osnovu izveštaja Komisije”, navodi se u oglasima, objavljenim na veb- sajtu UKC.

Rok za podnošenje prijava je 29. oktobar, osnosno osam dana od objavljivanja oglasa na sajtu Nacionalne sliužbe za zapošljavanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari