Klinika „Dr Laza Lazarević“ povodom navoda dr Panića: Podneta je krivična prijava zbog laži koje je izneo u javnost

Ostavite komentar


  1. Pa kad je toliko dobro na klinici, zasto onda onoliko zaposlenih uporno strajkuje i trazi smenu direktorke? Nece biti!

  2. Какве везе има што је мајка троје деце, супруга, доктор наука… јел то аргумент да не буде истраге? Ако је невина, доказаше се. Е свашта!

  3. Zdravstvo je užas, država prećutno odobrava i krije istinu. Ne verujem da će dr. Grujičić nešto učiniti,osim što će zamazati oči narodu. Ako ne pristane da igra kako joj narede leteće iz fotelje. A vlast je vlast.. Ponekad se pojavi neko da pokuša da prikaže istinu ali se to brzo zataška.

  4. Reče Dana da direktorka ne radi kako treba i da je smena preporučena s njene strane a sad …

  5. Šta Dana- marioneta čeka što ne smeni nju i onu iz DZZemun.. Cele nedelje čitamo o bahatosti onoj iz Zemuna.
    Jače su od ministarke obe direktorke. Sramno.

  6. Vidim hvale se da se žalbe ne podnose, a one retke koje se podnesu budu odbačene. Ne znam za ostale, ali meni je nephodan azil u nekoj bezbednoj zemlji da bih podnela krivičnu prijavu protiv Ivane Stašević Karličić i njene sestre.

  7. Као и увек напад је најбоља одбрана што се тиче заштитника права пацијената они не постоје јер они не штите пацијенте већ оне који су их запослили директоре болница иболничко особље

  8. Podrska zappslenima.Smenite je,pacijenti ce dati podrsku ako treba.Stiti je muz ,tuzioc a i svi oko nje zamenikDjindjic i pravnici se boje nje.Izivljava se.Ko je stiti?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.