Borani će i ove zime imati priliku da klizaju u svom gradu, a JP Borski turistički centar započelo je pripreme za otvaranje klizališta na otvorenom.

Kako Danas saznaje, u toku je postavljanje klizališta na platou ispred Doma kulture, a ukoliko to vremenske prilike budu dozvolile, klizalište će biti otvoreno iduće nedelje, kažu nadležni u Borskom turističkom centru. Za koji dan znaće se i radno vreme borskog klizališta, kao i cena iznajmljivanja klizaljki.

Osim radova na postavljanju klizališta, u Boru je aktuelna i izgradnja još jednog kružnog toka u blizini zelene pijace. Prema najavama odgovornih, ovaj šesti kružni tok biće završen za nekoliko dana. Inače, u okviru projekata rekonstrukcije ulice Nikola Pašić do ulice Zeleni bulevar predviđeno je još i presvlačenje asfaltom ove saobraćajnice, zamena ivičnjaka, asfaltiranje i uređenje trotoara, a biće rekonstruisana i ulična rasveta u ovom delu grada. Vrednost projekata je 50 miliona dinara, a izradila ga je brestovačka firma MD projekat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari