U narednih nekoliko dana JKP „Gradsko zelenilo“ će objaviti kada će početi sa radom klizalište na Štrandu, ali već sada je izvesno da će do 15. ovog meseca ljubitelji klizanja stati na led. Radovi na postavljanju klizališta na centralnom platou Štranda počeli su ove sedmice i do sada je završeno postavljanje nadstrešnice.

U toku su unutrašnji radovi tokom kojih će biti nivelisana površina od 600 kvadratnih metara koliko zauzima klizalište, fiksirana ograda, postavljena podloga, sistem za pravljenje leda, osvetljenje i ozvučenje. Za nabavku nadstrešnice, po rečima Ivana Nožinića, PR-a ovog preduzeća, odlučili su se kako rad klizališta ne bi zavisio od vremenskih uslova.

Cene u odnosu na prošlu zimsku sezonu ostaće nepromenjene: ulaznice za jednu smenu biće 150 dinara, iznajmljivanje klizaljki 100, dok su cene karata za grupne posete, za više od 20 osoba, 100 dinara. Radno vreme klizališta biće od 10 do 22 sata svakog dana. Desetak metara od klizališta, kao i prošle godine, radiće jedan ugostiteljski objekat, o kojem će se brinuti „Gradsko zelenilo“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari