Ključna tri svedoka u slučaju „Panda“ – Vučić, Stanišić i Simatović: Da li će se 25 godina od ubistva srpskih mladića saznati istina?

Ostavite komentar


  1. Nenormalo je da tako nesto izgovori bez ikakvog dokaza i onda nikom nista, osim sto sad po celom regionu ide mantra da su u Pandi Srbi pobili Srbe i tom njegovom izjavom baratraju i Albanci, kao mocnim oruzjem.
    Vucic je morao odavno da bude na robiji zbog ovog!

  2. ubice su Fatmir Nimanaj i Ilir Selmanaj iz Glođana, pozabavite se malo arhivom UQK i veličanjem njihovog čina osvete zbog stradalih pripadnika UQK na Paštriku 14.12.1998.

  3. U lažljivim medijima će biti sve više ovakvih „rekla-kazala“ tekstova. Izbori su na pragu, a laž je nekima najjače oružje

Ostavite komentar


Društvo

Hidrolog za RTS: Na Dunavu će biti najveći vodeni talas 10

Hidrolog za RTS: Na Dunavu će biti najveći vodeni talas

Zbog obilnih padavina u srednjoj Evropi, raste vodostaj Dunava i u našoj zemlji. Na Dunavu će biti najveći vodeni talas, a na Savi će porast biti mnogo manji, rekao je za RTS hidrolog Dejan Vladiković uz napomenu da se u Srbiji ne očekuje tako ozbiljna situacija kao u Evropi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.