U Knjaževcu sve po starom: Objavljeni rezultati konkursa o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja 1Foto: M.S. / Danas

U Knjaževcu su, objavljeni rezultati konkursa o raspodeli sredstava za sufinasiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja. Tradicionalno najviše novca ide televiziji “Trans” iz Negotina i Knjaževačkoj hronici.

Na osnovu Rešenje o raspodeli sredstava za sufinasiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Knjaževac u tekućoj godini sa 10,45 miliona dinara lokalna samouprava u Knjaževcu iz budžeta sufinansiraće 20 projekta od 29 koliko je pristiglo na konkurs.

Najviše novca kao i ranijih godina dobio je Moto boem Trans – televizija iz Negotina sa projektom “Kulturno – istorijsko nasleđe Knjaževca” sa, 2,05 miliona, dok će se Moto boem – Trans portal, sa projektom “Energetska efikasnost” finansirati sa 500.000 dinara.

Knjaževačka hronika, štampani mediji finansiraće se sa 1.4 miliona za projekat “Knjaževac danas”, a portal istog medija biće podržan sa 1,3 miliona za projekat “Ekologija u Knjaževcu”.

FKMS Radio sa projektom “Knjaževac na dlanu u 2024. Godine”, biće podržan sa 1,3 miliona, dok će Tv “Zona plus” iz Niša sa projektom “Knjaževačke razglednice biti podržana sa 650.000 dinara.

RTV Majdanpek – T1 televizija biće podržana sa 500.000 dinara, Zamedia sa 400.000, Kopernikus telelevizija iz NIša sa 350.000, Belami iz Niša sa istim iznosom – 350.000 dinara, dok će RTV M iz Knjaževca dobiti 300.000 dinara.

Televizija Istok biće podržana sa 200.000 dinara, kao i Niška produkcija Helloanimation, Tempo radio i Knjaževačke novine – portal.

U Knjaževcu sve po starom: Objavljeni rezultati konkursa o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja 2
Foto: M.S.

Portal Timočka iz Zaječara biće podržana sa 150.000 dinara, dok 100.000 dinara su dobili Magnum radio, Sportski savez grada Zaječara, Agro jug iz Niša i portal iz Zaječara – Šest žica.

U Knjaževcu isti mediji godinama dobijaju novac

U Knjaževcu godinama isti mediji dobijaju novac za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja.

Predsednik komisije u Knjaževcu je bio Miodrag Miljković, dok su članovi bili Petar Kočić i Branimir Grulović.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari