Knjiga života „hrvatskog Džegera“

AUTOBIOGRAFIJA

Ostavite komentar


  1. Žena koja ruši sve tabue, šta to znači, da li je to (uvek) pametan stav, koje tabue ona ruši, možemo li to analizirazi, po stavkama, da li baš sve treba rušiti, možda treba nešto i sačuvati ili izgraditi, a ne samo izgrditi? Problem Srba je u tome što nju mnogi podržavaju samo zato što ume da „raspali po ustašama“, to nam se dopada, dok ne vidimo koliko su njeni stavovi nesuvisli, nezreli, pompezni, apsurdni, koliko ona ima slabo obrazovanje i skromno znanje. Kada je tako jedini načim da skrene pažnju je da daje bombastične izjave, tako je i Diogen počeo da cvrkuće na trgu da bi privukao pažnju. Na sličan način nama se dopada današnji papa samo zato što je rezervisan prema Hrvatima, ne podržava Stepinca za sveca, ali ne razmišljamo o svim potezima tog pape, šta on istinski želi, kakve bi sve bile posledice ako pobedi njegova ideologija? To što je V.Rudan popularna i poznata u regionu, mnogo više govori o tom regionu nego o njoj. Poznata je i neka starleta a niko ne zna hirurge koji operišu u Urgentnom centru.

    1. Je l’ Vas, Miso, ima vise, tj. komentarisete li u ime grupe neobozavalaca lika i dela V. Rudan ili ste Vi sami sebi mnozina. Ako je ovo drugo mogu da Vam preporucim dobrog psihoanaliticara… Ovaj Vas „zreo“ stav da ste Vi taj koji ce suditi o tome kako i koliko treba da (ne)postujemo pisanje Vedrane Rudan, blago receno, ne pije vodu. Bar ne u ovom regionu.

  2. @Misa,ne vodi region pisce nego pisci ceo svet.Gospodji Rudan nije potrebno ´´obrazovanje`´ koje imate vi u prevelikoj meri.Vi,puni ideologije,da ne kazem kakve,ispravljate i jednog Papu,kako nebi jednu zenu.Varate se ako mislite da je Srbi vole sto daje bombasticne izjave.Ona je pre svega dobar,moderni pisac ciji glas se daleko cuje.Verujem da je kojim slucajem zavrsila savamalski mega-trend bila bi vam mnogo bliskija.Nebi bilo zgorega da nesto procitate od nje.Paucina u dusi bi vam se razmakla,vidici prosirili….!!!

    1. U srpskom se negacija pise odvojeno glagola. Ne bi… Izuzetak su necu, nisam, nemoj.. Muka mi je citati kome taré u Kojima pisu se nebi I dali zajedno..

  3. Zena koja se usudjuje da kaze ono sto se drugi ne usude, zbog toga sto to zna nekad biti toliko glupo i zlobno, da niko normalan to i ne moze da izgovori.
    Reklo bi se da raspolaze „znanjem“ onih antiglobalista, anonimusa i slicnih levicarskih gmazova, ciji angazman u poslednjih deceniju, reklo bi se zadnjih 1-2 godine dolazi polako na naplatu, preko raznoraznih diktatorskih rezima, koji su se trgli sirom sveta i polako vode svet ka totalnom unistenju…

  4. Procitala sam vecinu njenih knjiga pa smatram da mogu da stanem u njenu odbranu pred ovim komentarima koji su, u najmanju ruku, nesuvisli, mada znam da ovoj hrabroj zeni, moja odbrana ni ne treba. Ona nam svima, svakom svojom knjigom, pljune u lice neku istinu koju skrivamo od sebe samih. Svi mi zivimo neke svoje zivote, borimo se da dostignemo neke opsteprihvacene stereotipe, a posto je to, uglavnom nemoguce, onda glumatamo pred sobom i drugima, kao u svojevrsnom zivotnom instagramu. Istina boli. Jos pogotovo sto je ona istrese tako tvrdo, grubo, ponekad vulgarno. Zelim nama i njoj jos knjiga koje ce nas prodrmati i zapitati sta mi to radimo. Zasto smo takvi kakvi smo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.