Ko će da kazni naprednjake?

* Stojiljković: Takve stvari bi morale biti sankcionisane * Klačar: Zloupotreba teške materijalne situacije stanovništva
Vladajuća SNS zaređala da deli paketiće sa stranačkim materijalom po vrtićima

Ostavite komentar


  1. Zar posle aprilskih izbor neko uzima Cesid za ozbiljno. Sta vise bio sam ubedjen da taj Cesid ne postoje vise medjutim prevario sam se jer mislio sam da zivim i dalje u nekoj uredjenoj drzavi gde je moral nesto. Dati prostor ljudima da govore koji su ucestvovali u kradji glasova je degutantno. Sa druge strane imamo SNS koji sakom i kapom zahvataju iz budzeta kao da je licni novcanik Vucica za licnu promociju. I imaju obraza da kazu Jankovicu da zloupotrbljava funkciju za svoju promociju koji samo radi svoj posao i skrece paznju na razne zloupotrebe vlasti. Sada su napali vrtice utrujuci strah roditeljima da ako ne daju siguran glas za njihovo dete mesta u vrticu nece biti. Napredno.

  2. Ovo je samo puko zagrevanje. Stranačka vojska će biti upregnuta za mnogo ozbiljniji zadatak. Zvuči kao paranoja, ali oni se stvarno spremaju da ukoliko budete učestvovali u ““““nagradnoj igri““““ sa fiskalnim računima, vrše analizu vaše potrošnje!

  3. Svaka zloupotreba dece za ovu vrstu promovisanja je više nego degutantna.
    Pokušavam da se postavim kao roditelj čije bi dete moglo da donese jedan ovakav paketić na dolasku iz vrtića. Narode, pa ja bih takvu scenu napravila tim vaspitačima, bez da razmišljam šta su dobile za uzvrat kad su ovako nešto dozvolile. Moje gimnazijsko znanje o pozorištu me je naučilo da se na scenu ne postavljaju bića nesvesna svog bitisanja, životinje i mlađa deca, čija svest nije u dosluhu sa ponašanjem. Te mogu da siguram da i za ovako nešto mora postojati nekakva sankcija.
    Naša deca imaju jednaka prava na vaspitno-obrazovne ustanove, svi jednako. I kakav god nepotizam vladao u ovoj državi i u kakvom god haosu ova država bila, narod treba da se ponaša dostojanstveno. Kol““ko god nam bilo loše, dostojanstvo i verovanje da nam niko pravo ne može uskratiti, pa makar i nek““ je netačno, ali tako treba da se ponašamo. BRE!

  4. Zašto ne kažete ko finansira CESID? I posle treba da verujem u ove montirane slike i priču? Ma važi…

  5. …E stvarno mi je muka…od ovakvih propagandi!Pustite decu na miru!Oni su jedini neiskvareni i nase najvece blago!!
    I kao sto je Bora Dj. pevao…decu ti nwcu oprostiti…

  6. Slažem se .Ali zašto niste sankcionisali to pre 10 godina, jer je DS uveliko obilazio škole i vrtiće,kada je uveo veronaik, izmislio je i svoj predmet građansko , marksizam na DS način.

  7. Pa te iste Dveri pozivaju na povećanje nataliteta…ali samo pozivaju jer nemaju ideju kako da to i ostvare. Vode kampanju kao "komšije" kad su dobili čokolade…nije ni čudo kad su im maznuli i predizborni slogan. Bitno da se deca smeju, ne razumeju se oni niu izbore niti u glasanje, oni od ovga vide samo čokoladu i radost !

  8. Normalna stvar, donator sebe promoviše, neće Grand kafa napraviti poklone, ili primer ljujaške, a da ne stavi Grand u svoje pakete ili tablu da su oni donirali novac za to?

  9. Ovi iz Dveri su smesni, kako ih nije sramota, bore se za prava zena a prebijaju zene… prijatelji su sa Pernarom… oni su sramota za Srpsku politiku.. toliko izgovorenih lazi mozemo cuti od njih da je to postalo jadno. Sramota.

  10. Kada je Ivan Ivanovic uradio stvar koja se ni izdaleka nije mogla protumaciti kao koristenje dece u politicke svrhe, usledio je medijski linc. Kada to rade SNS-ovci, niko nista da kaze. Da citam informer verovatno bih procitao i reci hvale za potez stranke koji je podigao standard Srbije time sto su uz paketice delili i skupocene kalendare.
    U rukama im je asov kojim ce Srbija biti sahranjena.

  11. Ma ko jos slusa Dveri? Oni su samo nusproizvod DS-a i nemaju snage ni da uzmu 2% izborne masine a oni nekog da prozivaju, ej… Pa koliko su letaka podelili i koliko ljudi animirali a sad…

  12. Deca nisu politicki opredeljena, ne vidim sta je tu lose, bitno je da misli neko na njih, a iz koje je stranke to je manje bitno.

  13. Pa ranije su bile zuto-plave kese ili zuto-plave hemijske olovke,pa to nikome nije smetalo.Sada se greskom/vec su se neki politicari javno izvinili/kalendari nasli u kesama i odmah uzbuna.Pa iskreno koliko to utice na decu,njima je bitno da je sareno,na radost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.