Ko dežura u Kikindi tokom praznika i koliko će koštati taksi? 1Foto: M.P./Danas

Tokom četiri praznična dana u Kikindi će većina marketa i prodavnica hrane raditi uobičjano, sem u nedelju, 16. aprila kada je neradan dan.

U toku praznika, radiće samo Glavna pošta, u Ulici generala Drapšine, u subotu i u ponedeljak, od 8 do 14 sati a u petak i u nedelju, na dan uskrsa, pošta neće raditi.

Banke u Kikindi neće raditi tokom četiri dana praznika, kao ni vrtići. Kada je reč o javnom prevozu, „Autoprevoz“ Kikinda objavio je da se u petak, nedelju i ponedeljak primenjuje nedeljni red vožnje, dok će se u subotu primenjivati red vožnje za taj dan.

Železnica Srbije primenjivaće praznični red vožnje, a taksi će u toku četiri dana praznika naplaćivati skuplju tarifu, kao vožnju nedeljom.

Ambulanta opšte prakse objavila je da organizuje sva četiri dana praznika dežurstva u Drugoj zdravstvenoj stanici, u Svetosavskoj ulici, od 7 do 20 sati. Pedijatri će biti dostupni u Dečijem dispanzeru, od 9 do 17 časova. Kovid ambulanta, koja senalazi u dvorištu Druge zdravstvene stanice, u Svetosavskoj ulici, biće otvorena svakog dana od 9 do 17 časova.

Dežurni stomatolog biće dostupan u Prvoj zdravstvenoj stanici, u Domu zdravlja, u Ulici kralja Petra Prvog 106 svakog dana od 8-12 i od 14 do 18 sati.

Dispanzer za žene, kako je objavljeno, neće raditi tokom čitavog praznika, kao ni Specijalističke ambulante u Opštoj bolnici. Dežurstvo od 24 sata organizovala je apoteka „Cvejić“ u Ulici braće Tatić, dok druge rade skraćeno u petak, subotu i ponedeljak a nedelja je neradna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari