Slađana Mladenović, jedan od urednika u Kulturnom centru, nekadašnja direktorka te ustanove, izabrana na predlog Srpske radikalne stranke, sada koordinator za formiranje OO SNS, odlučno demantuje optužbe čelnika Srpske radikalne stranke u Leskovcu da je je SNS nudila od 20.000 do 30.000 evra svakom od odbornika SRS-a u Gradskoj skupštini kako bi napustili njihov odbornički klub.

– Odakle nama tolike pare kada nemamo dovoljno novca ni da zakupimo stranačke prostorije – kaže Mladenovićeva, uz ocenu da radikali sigurno strepe da ne izgube odbornička mesta u Gradskoj skupštini, a to u sadašnjim okolnostima nesigurne skupštinske većine znači i gubitak vlasti.

– Ko gubi ima prava da se ljuti – komentariše ponašanje radikala Slađana Mladenović, dodajući da će SNS uskoro imati odbornike u Gradskoj skupštini.

Kako je Danas već pisao, predsednik OO Srpske radikalne stranke u Leskovcu Tomislav Ljubenović, poslanik u Skupštini Srbije, na konferenciji za novinare optužio je DS i SNS da su odbornicima SRS-a nudili ogromne sume novca da odustanu od aktivnosti u Gradskoj skupštini.

– Dominira iznos od 20.000 do 30.000 evra koji bi trebalo da dobije svaki odbornik SRS-a, ali niko nije prihvatio tu ponudu, a demokrate su obećavale i siguran posao u onim firmama, odnosno javnim preduzećima, gde su imali svoje direktore – izneo je Ljubenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari