Ko ima pravo da snima Beograđane?

Stručna javnost zabrinuta zbog manjka informacija oko postavljanja 1.000 sigurnosnih kamera u glavnom gradu Srbije

Ostavite komentar


  1. One su tu prvenstveno da se operu velike pare. Malo istrazite ko stoji iza firmi koje postgavljajukamere po Srbiji. A posle naravo i zloupotreba?

  2. Ko je dozvolio objavljivanje tih fotografija? Pa zlatousti je dao nalog faliranom megatrend studentu, on je to uradio i evo slika u štampi i na televiziji.

    1. Nije ogledalo krivo sto je slika ruzna. Svugde u svetu postoje kamere i to mnogo vise. Ko se pridrzava zakona nema zasto da seeboji kamera.

  3. Kada oni nas snimaju ajde i mi njih da snimamo. Ja imam teleskop za posmatranje zvezda u kuci pa cu jednog politicara sada da pratim i snimam. Ne pomaze mu nista sto je 2 kilometara od mene.

  4. Mislim da bi bilo pošteno sledećih 300 kamera postaviti na stadione CZ i Partizana, pa kada vidimo da su za godinu dana svi koji zaslužuju pohapšene da su osuđeni i smešteni po zatvorima i da imamo atmosferu kao u Engleskoj,mislim da će se velika većina građana složiti da je to u redu. Mada problem je ko će sedeti u džipovima bez tablica i tući narod bejzbol palicama i štanglama.

  5. Bas ce vas nesrecnike, drugosrbijance i autosovinite neko da pita za misljenje. Nebitni ste totalno …

    1. Bravo za komentar, dotojan je Himlera lično. Nejasno mi je samo zašto Danas objavljuje komentare modernih naprednih fašista?

  6. G. direktore, kako se to čine ili ne čine protivpravna ponašanja? Gde ste učili gramatiku našeg jezika?

  7. Nekada su kamere čuvale imovinu a danas čuvaju lopove.Postoji kategorija ljudi koja ne napušta stan ili automobil dok ne zna da je pod kamerom.Nakotilo se miševa i misle da će im kamere pomoći kad narodu prelije čaša!?Ovo sa BU samo je jedna te ista paranoja.

  8. Članove sekte niko ne mora da snima, svi znamo ko su, šta rade i pamtiće se generacijama. Opustite se dok traje braćo radikali, ali čak i vi znate da đavo uvek dođe po svoje.

  9. U demokratskom društvu nadzorne kamere služe za sprečavanje i otkrivanje kriminala, tačno se zna ko sme da ih koristi i kada.
    A šta mislite čemu služe kamere u nedemokratskom i totalitarnom režimu kakav je ovaj u Srbistanu ???

  10. Nešto mi kaže da te kamere ipak neće biti u stanju da prepoznaju bagere u dva izjutra u centru grada.

  11. Srbi, po običaju, kasne. Srpskog diktatora pozdravlja sa onog sveta Džordž Orvel. „Naši“ su njegovu knjigu „1984“. pročitali možda tek nedavno pa su se odmah priključili „Velikom bratu“ – naravno ne aludiram na Andreja Vučića, on je još uvek samo „mali bata“ AV ali će predskazivanja Džordža Orvela i njemu dobro doći da u ime „velikog bate“ da špijunira neistomiščjenike. Treba još samo da počnu da otvaraju konc-logore za protivnike politike „Velikog brata“ AV -gde ćeš veće sreće za njih oboje i njihove satrape!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.