Ko ima pravo na jubilarnu nagradu za 40 godina staža: Šta o tome kaže Ministarstvo prosvete?

Ostavite komentar


  1. Radim od 1 08 1983 u studenskom odmaralistu „RATKO MITROVIC“ Koje pripada ministarstvu prosvete .imam li pravo na jubilarni nagradu 40 god rada u istoj firmi

  2. 35 godina staza Sam navrsila 3.decembra 2014. Da li Sam po stupanju zakona na snagu u 2015.godini stekla pravo na jubilarnu nagradu?

  3. po[tovani ja sam radio u prosveti punih 42 godine i penzionisao sam se 26 marta 2021 godine da li imam prava na jubilarnu nagradu kaže:

    POSTOVANI CEO SVOJ RADNI VEK PROVEO SAM RADECI U PROSVETI NA POSLOVNIM ZADACIMA UCITELJA I STEKAO PRAVA NA PENZIJU SA NAVRSENIH 42 GODINE RADNOG STAZA 26 MARTA 2021 GODINE DA LI IMAM PRAVA NA JUBILARNU NAGRADU

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.