Novi glavni i odgovorni urednik NIN-a: Ko je Aleksandar Timofejev?

Ostavite komentar


  1. Sjajan! Pamtimo ga jos sa Studia B 90-ih i sjajne i gledane emisije „Od traca do istine i nazad“

  2. Znam ga iz tog vremena , bio je odličan! A sta ce sada da uradi videćemo? Ako se prodao onda zaista više nikom neću verovati. Bujke ne toliko razočarao da više brma verovanja…ni u rodjeno….

  3. Ovdje nesto nije jasno oko NIN-a i ostavke uredjivacke redakcije ,licno je Culibrk rekao da je imao svu slobodu oko uradjivanja lista i da se nova vlasnica nikada nije mjesala u njegov posao a sada odjednom “promjenom koncepcije” svi dali otkaz.Najlogicnije objasnjenje je -unistili list i prije dobijanja otkaza dali otkaz.

  4. Verujem da će biti odličan u novoj ulozi u svetu fake žurnalistike. Svakako zaslužuje čestitke.

  5. Siguran covek za podrzavanje vlasti jer ga vlasnica nebi izabrala. Vlasnica je pristalica ove lopovske vlasti.

  6. Ovom pozicijom u NIN-u Timofejev STAVLJA NA „KOCKU“ I NA VELIKO ISKUSENJE SVOJU CAST, MORAL I PROFESIONALNU ETIKU…

  7. Kad je ,,otiman“ Studio B 90-tih u prvom periodu nije došlo do promene uređivanje politike, već je samo Grad Beograd vršio svoja prava kao vlasnik. To je kratko trajalo. Tako će biti i sa NIN-om. Timofejev će da ,,mazne lovu,“ a onde će posle nekog perioda da ,,razočaran“ ode. I na kraju NIN neće biti ono što je bio. Ko jos gleda Stidio B? Ali to radikalima nije važno. Kao što im nije važno ni da li koš bilo ko smatra da je Politika ozbiljan medij. Njima ni Kosovo nije važno. Vreme će pokazati ni VmCentralna Srbija jer se i ona prazni. Njima je samo novac važan. I da se pokažu kao dobri poslušnici SAD i VB i kao dobri glumci rusofili.

  8. Gospodin Timofejev je u emisiji „Od traca do istine…“ pustao lazi i klevete o ljudima direktno u etar, bez prethodne provere kvaliteta i verodostojnosti izjava onih koji su telefonski vredjali i klevetali! Ako je to bilo novinarstvo za ugled, onda nije cudo sto smo danas tu gde jesmo!!!

  9. Видећемо и тај нови НИН под управом господина Тимофејева.

  10. Nije autor od ‘Trača do istine’- samo voditelj.
    Traljavo obrazovan, loš govornik, osrednji novinar i, neverovatno, akademski predavač!
    Na šta smo spali.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.