Ekološki „terorista“ i instruktor ronjenja: Ko je Bojan Simišić, organizator protesta ispred RTS-a?

Ostavite komentar


  1. SIMIŠIĆU..mlada i neiskvarena Srbija je uz tebe !!! Za svaki tvoj dan proveden u bajbukani ,SNS žgadija će provesti 10 godina !!! Čuvaj svoj život jer te SNS hulje ubijaju nevine !!!

  2. Bojan je trenutno najsvetliji primer moralnosti i patriotizma na drustvenoj sceni Srbije, verovali ili ne. Analizirajte sve aktere, reci i dela-docicete do istog zaključka ako niste ostrašćeni u bilo kom smeru. Puna podrška!!!!

  3. Odakle vam taj izraz „ekoloski terorista“ , postovani urednici Danasa i zasto ga upotrebljavate , kao da ste Informer ili Politika. Mi koji redovno citamo vas sajt, osecamo se odista neprijatno pred tom intencijom i novinarskom etikom namera. Posteno govoreci. Verujem da nemate razloga za cenzuru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.