Ne želi da bude broj: Ko je Dušica Sremčević, žrtva porodičnog nasilja koja je na protestu branila svoj život?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Svaka čast ovoj ženi! Zemlja lažnog sjaja I lažnih institucija u kojoj, nažalost, o svemu odlučuje samo jedan čovek!

  2. Samo zensku stranu uvek cujemo. A koliko je dece ubijeno od strane majki to nigde ne cujemo, tzv. Infanticid. Koliko zena ubije svoje dete u utrobi. Koliko zena fizicki napada muza, a da on ne uzvraca, a to se cesce desava nego u suprotnom smeru. Feminizam je zlo.

Ostavite komentar


Društvo

Ekološki ustanak: Zaštitite porodicu iz Nedeljica od Vučića, „najvrednijeg volontera Rio Tinta“ 10

Ekološki ustanak: Zaštitite porodicu iz Nedeljica od Vučića, „najvrednijeg volontera Rio Tinta“

Ekološki ustanak pozvao je sve ekološke organizacije, političke stranke, javne ličnosti i institucije da stanu u zaštitu porodice Petković iz Gornjih Nedeljica, čiju je bezbednost, kako saopštavaju, "navredniji volinter Rio Tinta, predsednik države Aleksandar Vučić", u svom današnjem nastupu ugrozio iznoseći neistine da su primili novac od kompanije. Rio Tinto.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.