Ko je uhapšeni urednik „Tabloida“ Milovan Brkić: Novinar koji je pravio izložbu zabranjenih tekstova

Ostavite komentar


  1. Бркића сам упознао прадавне 1980. и неке године. Радио сам у суду и имао сам добар однос са њим. Стварно не знам да ли и ако, за кога ради. Моја маленкост није на том нивоу. Али могу рећи за њега да је према мени увек био (у листу “Спорт“ се користила фраза) фер и коректан. Било како било, желим му брз излазак из задржавања-притвора, све је то исто .

  2. Gle čuda ispratio sam ovu izjavu uživo na Srbin info.Gde baš kod Dejana da to kaže.Treba biti oprezan sa pojedinim youtube kanalima mnogo talasaju.

  3. niko nikoga ne može poslati ako „on“ sam neće. nije on malo dete pa da ga „neko“ šalje. svašta. njegovi mentori – opozicionari….

  4. Ovog je trebalo staviti u zatvor, po odavno i baciti ključ! Ili ako nije za zatvor u odgovarajuću ustanovu. Taj čovek je konfliktna ličnost, već više decenija. Očigledno da ne prima adekvatnu terapiju!

  5. Nusprodukt našeg društva. Služi se pretnjama i poziva na ubistvo predsednika Vučića. Milovan Brkić, sramota za Srbiju.!

  6. Da li samo levica treba da postoji na politickoj sceni, da ukinemo desnicu pa da levicu nazovemo pravim imenom, komunisti

  7. Pohvala za Danas ( ovoga puta), jer je objavio ono sto niko nije, da je covek uhapsen, bez obzira sta mislili o tom coveku. I ne samo to. Pruzili ste osnovne podatke o coveku bez pristrasnosti.
    Upada u oci da su i ovoga puta Djilas i Vucic na istoj strani i to da se u trenutku kriticnog odnosa prema rijaliti programima gosp. Djilas koji ih je inicirao on bavi Brkicemma ne plodom svog proslog angazmana cije su posledice mnogo gore nego posledice delovanja ovog novinara.

  8. 90 % naroda u svoja cetiri zida izgovara iste reči, sta ste zinuli na coveka.To sto je ovo diktatorska drzava,to je druga stvar, pa ne smeš pisnuti.

  9. @zeljko: jadranka je u pravu. sreca da u kuci mozemo misliti i reci sta zelimo.

  10. Cim ga ni Vucic ni Djilas ne vole, bice da im je obojici na dobrom tragu (naravno tragu novca). Kako se oni tako lako sloze. Druga su strana samo iste medalje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.